Det sagde AK Nygart til mit resultat da jeg fik taget sting

My favorite apps

Udover de generelle favoritapps som Instagram (100% min ultimative favorit), Facebook, Snapchat, Messenger, YouTube osv. hvilke apps er så ellers mine favoritapps? Måske du får gode idéer til nogle apps du går og mangler på din mobil nu – det håber jeg da i hvert fald, så du har fået lidt ud af mit blogindlæg?

Fartkontrol.nu
I know, I know…Man skal ikke ligefrem reklamere med at man kører for stærkt, men min fod er desværre meget tung på speederen…Derfor har jeg altid min app slået til så jeg ved hvor der er fartkontroller. Det er ikke altid de er registreret, men 95% af gangene er de og den alarmere desuden også om uheld og kødannelse, så den er skide god at have installeret for selv den lovlydigeborger.

Mobilbank
Jeg kalder mig selv for en #girlboss og den her girlboss er også nødt til at holde øje med sin økonomi nu når Josephine her er så rutineret en onlineshopper at hun kan sine kreditoplysninger i hovedet…dovenskaben i at hun ikke gider hente sin pung i den anden ende af huset kan ikke stoppe hende længere….men det kan hendes alt for mange overtræk gennemlivet, som hun i den grad fortryder nu og derfor tjekker hun altid lige mobilbank inden hun impulsshopper. #nårmantaleri3person ? Jeg anbefaler btw mobilbank appen, hvis du lyder som Josephine.

Lifesum
Jeg kan til tider godt lide at tracke mine makros (fedt, kulhydrat, protein) og lever for det meste også efter iifym-konceptet (If It Fits Your Macros), derfor bruger jeg Lifesum til at holde styr på mine makros de dage hvor jeg tracker dem – den er en lifesaver og den bedste af disse apps der findes – jeg har prøvet mig med myfitnesspal, men den var jeg slet ikke fan af – Lifesum er så meget bedre!?

Zalando app
Jeg eeeelsker Zalando – fri fragt og retur og 100 dages returret, det er lige mig. Jeg nægter at handle på hjemmesider hvor de kræver penge for fragten og returen!! Zalando har desuden et kæmpe udvalg af tøj, sko og accessories og også mega fede designerbrands. Med deres app får du f.eks også notifikationer om hvis noget af det tøj du “overvåger” er kommet tilbage i din størrelse, hvis din pakke er afsendt eller hvis de har modtaget din returpakke – det er skide smart. ?

VSCO
100% den bedste app til at redigerer billeder. Det er der jeg laver mit “finish” på min billeder før de ryger på Instagram. ?

UNUM
Også en fantastisk app til Instagram. Denne app er synkroniseret med min Instagramprofil så alle mine billeder ligger også på denne app. Jeg er begyndt at sætte et billede ind på app’en inden det ryger på Insta, for at se hvordan det passer ind med resten af mit feed. Hvad kan jeg sige – jeg forsøger bare at oppe mit instagram game, haha. 

Zale
Det er den perfekte app til at finde tilbud på tøj. Den fortæller dig også hvis dine yndlings designermærker har tilbud og anbefaler produkter der ligner nogle af dem du før har kigget på, men måske ligger til en bedre pris og hvis produktet ligner hinanden næsten fuldkommen, vælger man da selvfølgelig den billigste – det gør jeg i hvert fald – så er der flere penge til rejser og jeg vil hellere have oplevelser end tøj???

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det sagde AK Nygart til mit resultat da jeg fik taget sting