Ar og sår update halvanden uge efter min brystoperation

Det sagde AK Nygart til mit resultat da jeg fik taget sting

Jeg var inde hos AK Nygart igår for at få taget stingene her halvanden uge efter min brystforstørrende operation.
Det var en sygeplejerske der skulle tage dem – en utrolig sød sygeplejerske ligesom resten af AK Nygart holdet.
Jeg erfarrede at det ikke gjorde ondt eller killede af få taget sting, så det var jeg lettet over?
Sygeplejersken spurgte mig om det var Jesper, der havde opereret mig, hvortil jeg svarede ja, hvorefter hun sagde at han også er utrolig dygtig og at man intet dårlig omtale finder om Jesper nogen steder, hvilket hun er fuldstændig ret i. Der er flere piger som har skrevet til mig at de også er blevet opereret at Jesper og ikke kan sætte en finger på noget, deres resultat er overvældende flot og det samme er mit. Jeg har fandme fået gode bryster – og ja det må man sgu gerne sige, skid vær med janteloven, min bryster er flotte, men de kostede mig også en del money, så det burde de altså også være? Men i hvert fald så er jeg skide glad for det var Jesper der blev min kirurg, han er utrolig behagelig og enooormt dygtig – jeg er sikker på de andre kirurger hos AK Nygart også er dygtige men nu taler jeg bare ud fra min oplevelse og det andre har skrevet om Jesper – (btw han hedder Trillingsgaard til efternavn til jer der drømmer om en operation hos ham).

Sygeplejersken sagde det så rigtig rigtig pænt ud, både ar og selve brysterne. De var stadig lidt hårde og hævede men det er helt normalt og de bliver normale med tiden, men det nuværende resultat er rigtig pænt og hun synes også størrelsen passede rigtig pænt til mig, så det blev jeg da glad for at høre.
Jeg ved endnu ikke hvilken størrelse bh jeg er kommet op i. Jeg gik jo fra en A i de bh’er jeg har købt i Danmark og en B i mine Victoria’s Secret bh’er. Min operationsstøtte-bh er en 80C og igår købte jeg endnu en støtte-bh hos AK Nygart, da jeg gerne vil have mulighed for at vaske dem så de ikke lugter, hvilket ikke rigtig er muligt når jeg i 3 måneder skal gå med dem dag og nat + så var 80C ved at blive for løs da hævelsen var faldet, så min nye støtte-bh jeg købte er 75D – ARE YOU KIDDING ME?! Jeg var målløs da det var den der passede mig bedst – en D?!! Det lyder fandme af meget når man kommer fra A, haha.
Men nu må vi se når jeg skal have målt mig om en 3 måneders tid i en rigtig forretning. Jeg vil skyde på en C – de er trods alt stadig hævede, men det kan sgu godt være jeg er en D – det lyder bare voldsomt??

Jeg rendte faktisk også lige tilfældigt ind i Jesper ude på gangen da jeg var der. Han spurgte hvordan det gik og ønskede glædelig jul og godt nytår – den herlige mand? Næste gang jeg skal ind til ham er d. 26/2 for at han skal se det endelige resultat og tage før/efter billeder. 

Jeg havde min bror og mor med derind så vi også fik en lille juletur ud af det, men jeg var rimelig bekymret for mine bryster med alle de mennesker på gaderne derinde. Det mindste albueskub i brystet ville være som at blive sparket i skridtet hos mænd – vil jeg våge at påstå – så jeg gik hele tiden og passede på og brugte mine arme som skjold. Men det var super hyggeligt. 

Jeg har virkelig også følt mig? som en hund på det sidste – højdepunktet i min hverdag er når man familie kommer hjem fra skole og arbejde og det bedste jeg ved er at gå en tur med min mor om eftermiddagen, bare for at komme væk fra hjemmet og opleve et eller andet – om det så bare er en gren der knækker, en fasan på marken eller vandpytter jeg kan træde i?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ar og sår update halvanden uge efter min brystoperation