Buy your summer vibes cover now - get 15% off iDeal Of Sweden

I maj skal jeg…

  • Træne og leve sundt – jeg er kommet ind i en rigtig god rutine igen ift. træning og kost. Jeg har ikke 100% fundet balancen igen, men det er længe siden jeg har været så tæt på som jeg er nu.
  • Skrive blogindlæg, der har deadline i maj fordi jeg højst sandsynligt ikke får så meget tid til det mens jeg er i USA, de skal derfor laves i starten af maj.
  • Besøge en af mine venner i Odense.
  • Forhåbentlig filme videoen om opfølgningen på min brystforstørrende operation. Jeg laver aldrig videoer, så det tager omkring en hel dag for mig, fordi jeg er så dårlig til det og ikke aner hvad jeg laver, særligt i klipningsfasen…så jeg skal lige finde en dag hvor jeg har heeeele dagen.
  • Besøge en af mine venner i Nordsjælland. Vi mødte hinanden på en skiferie da vi var omkring 13 år og har holdt kontakten lige siden, det er meget sjovt.
  • Klippes – og jeg kan slet ikke vente, håret er alt for langt og skal være kortere end sidst denne gang.
  • Besøge min værtsfamilie i Massachusetts efter 4 år. Min gode veninde fra high school tog mig ind i familien efter jeg havde problemer med min første værtsfamilie – og nu bliver hun sgu færdig fra college, det SKAL jeg opleve. Jeg glæder mig helt vildt til at se dem alle igen.
  • Besøge min anden værtsfamilie i San Francisco. Lang historie kort, så rejste jeg efter min hjemkomst til Danmark, tilbage til USA for at bo hos mine forældres venner og nu da jeg er i USA kunne jeg lige så godt udvide turen ved at rejse over til dem også, jeg så dem i sommers da de var i Danmark, men jeg ser virkelig frem til at se hele familien igen.

Da jeg skrev dette indlæg blev jeg pludselig opmærksom på hvor mange gange der stod “besøge”? Maj er åbenbart en ren besøgsmåned for mig, hahaha.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Buy your summer vibes cover now - get 15% off iDeal Of Sweden