Beautiful skin by SodaStream

Sådan var rusaktivitetsdagene på studiet

I torsdag startede jeg på mit studie, eller det var “bare” rusaktivitetsdagene som vores rusvejledere stod for, men jeg vil næsten påstå at det er nogle af de vigtigste dage. Det er jo dagene hvor du bliver rustet sammen med de mange nye mennesker du skal lære at kende og gå i klasse med, og det er bare lidt nemmere at falde i snak med folk og finde nogen man klinger med på den måde, inden man skal sidde bag computerskærmen og tage noter og lytte. Og så er det sgu også bare lige det nemmere at falde i snak med folk med alkohol i blodet, men bliver det mere modig og tror jo lige pludselig alle er ens venner?

Jeg går i en klasse på 85 elever, så vi er en stor klasse og jeg føler nærmest stadig at jeg ser mennesker i klassen, jeg aldrig har set før, selvom jeg allerede har gået i klassen i en uge.

Vores rusvejledere havde om torsdagen delt os op i 4 gruppe og sørget for en masse lege, der skulle ruste os sammen – quizzer, skattejagt, team-work øvelser, osv. Det var skide godt og vores rusvejledere var/er enormt søde og friske? Senere om torsdagen tog vi i fælledparken og hyggede med øller, musikquiz, kævle and so on.

Fredag legede vi igen lege og til frokost gik jeg med en kæmpe flok piger ud og spiste frokost. Nogle havde jeg snakket med før, andre havde jeg ikke, men det kom jeg jo til. Senere varmede vi op i Kongens Have til pubcrawl, hvor vi lavede en kæmpe kævle-turnering. Alle E-designerne (studiet jeg går på) blev delt op i mindre grupper og det samme gjorde Designteknologerne som også er en linje på KEA.
Jeg er jo en kæmpe svagdrikker, så jeg blev fuld af de 4-5 runder kævle, det krævede for at holdet af E-designere jeg var på, selvfølgelig gik hen og vandt. Jeg var ikke så stor en hjælp, da det handlede om at bunde, jeg var nok bedre til at kaste selvom det er jeg nu heller ikke god til? Ja det er sgu nok ikke helt min fortjeneste, der gjorde at vi vandt, lad os bare være ærlige her.

Pubcrawl var fucking nice, jeg var godt kørende og fik fyret ormen af med en fra klassen, der hedder Lærke, en pige jeg den fredag fandt ud af jeg klingede utrolig godt med. Jeg går nærmest ikke i byen uden at lave ormen – min “gymnasietid-orm-veninde” Trine er flyttet til Odense, så det er sjældent jeg faktisk fyre ormen af nu – men det er også sjældent jeg går i byen, sååååå.

Da E-designerne ramte Heidi’s gik det ned. Hold kæft hvor var det sjovt. Der blev sunget, skreget, danset, (lavet ormen) og danset på bordene. Det var SÅ fedt!
På Den Glade Gris faldt jeg i snak med en gruppe voksne på mine forældres alder. Jeg var fuld, jeg ved ikke hvorfor jeg i det moment synes de var et kanon selskab ift. min klasse. Men en mand spørg mig om jeg kender flaske-dansen og jeg var sådan “flaske-dansen? Hvad fanden er flaske-dansen?” og så finder jeg ud af at han mener Fortnite og selvfølgelig kan jeg da den dans og selvfølgelig fyrede jeg dansen af til dem, om jeg havde motorikken til at gøre det rigtigt i min brandert, ved jeg dog ikke??

Mandag og tirsdag fortsatte hyggen og legene efter skole og det var igen bare super super hyggeligt. Mandag var jeg dog ikke lige med, da jeg havde en akut tandlægetid pga. en visdomstand… Life is tough…ya’ know?

Vi har haft de skønneste rusvejledere. De er så sjove, totalt uformelle og pisse fede mennesker alle sammen. Det samme er selve klassen og dem jeg har nået at snakke med ud af de 85 mennesker – men feste kan de/vi i hvert fald.
I slutningen af september venter der sig en skøn rus-tur med klassen og rusvejlederne og jeg glæder mig bare helt enormt meget.

Et råd jeg kan give til jer, der snart skal på rus eller bare starte i en ny klasse er at være åben og tage ja-hatten på fra starten af. Alle er i samme båd, nogen er mere nervøse end andre, men det er nyt for ALLE.
Lad vær med at forhåndsbedømme folk, dem du set udefra, aldrig havde troet du måske ville svinge med er nogle gange dem du svinger alle bedst med. Man skal give alle en chance og bare være udadvendt og gå hen og snakke med folk. Du kender dem ikke endnu, men det kommer du til, specielt hvis du har et åbent mindset. Og så handler det altså bare om at være sig selv – hvor kliché det end lyder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beautiful skin by SodaStream