Interview med seje inspirerende Lea

Delicious omelet with apple recipe

Uhhh min første sådan “rigtige” youtubevideo er lagt op, og i denne omgang blev det en video af hvordan man laver den lækreste omelet med æble og mozzarellaost.
Jeg har normalt ikke de største egenskaber i et køkken, men er der en ting jeg kan lave, så er det fandme (undskyld sproget) omeletter. Jeg elsker omeletter og jeg elsker at eksperimenterer med nye opskrifter, men en af min favoritter er helt klart den jeg “opfandt” får omkring et år siden med revet æble.
Jeg synes helt bestemt du bør prøve den, den vil smage dig og jeg garantere at du ikke er sulten bagefter?

Jeg regner med at begynde og laver lidt flere youtubevideoer som denne, både med opskrifter, men også træningsvideoer og personlige videoer hvor jeg tager diverse emner op.
Jeg er stadig ikke så god til det, f.eks. er klipskiftene (eller hvad de nu hedder) ikke de bedste, men øvelse gør mester og jeg glæder mig til at lærer mere og også eksperimentere på den front, så det ikke kun er skriftlige indlæg med billeder hele tiden?
Men gå ind og følg mig på youtube, der vil komme flere videoer op snarest.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interview med seje inspirerende Lea