Så smil dog for helvede!!!!!

3.g’er of the month – March

Navn: Emmely Mølgaard Linnebjerg

Alder: 19 år

Klasse: 3.V

Studieretning: Biologi A, Matematik B, Psykologi B

Skoletræt ? ja/nej: Ja på den gode måde. Jeg har fået meget ud af disse år, men jeg er mere end klar til at sige farvel til lektier og goddag til friheden og et dejligt sabbatår.

Hvad er dit motto? Der er ikke noget der er skidt, uden det er godt for noget.

Hvad er dit bedste råd til succes i livet? Uhh, den var lidt svære.. Jeg tror at hvis man ser på livet med åbne øjne og omfavner det med åbne arme, og tager de udfordringer der kommer med et smil, så vil man kunne komme igennem mange ting. Man ved aldrig helt hvad der venter en, men hvis man er åben i sindet kan man være med til at gøre livet til det man vil og det vil jeg mene kan være en vej til den succes man ønsker.

En ting vi ikke ved om dig? Inden i er jeg en lille prinsesse der elsker lige så meget, hvis ikke mere at se barbie film som pigen på 3 år jeg passer. Min ynglings er der hvor barbie bliver til en havfrue. #Onesaprincessalwaysaprincess

Hvor var du henne på studietur? Jeg var i Barcelona på verdens fedeste tur!!

Hvad er eller var dit yndlingsfag på gymnasiet? Jeg er helt vildt med oldtidskundskab og religion, de fanger mig helt vildt, men jeg er faktisk glad for mange af fagene.

Hvad er eller var dit hadefag på gymnasiet? Jeg vil gerne undskylde til min lære for denne udtalelse der kommer her, men jeg hader virkelig spansk, det bliver fantastisk aldrig at skulle have det fag mere, men det skræmmer mig at blive færdig med spansk for det betyder at jeg skal igennem en eksamen og jeg tør slet ikke tænke på hvordan det vil gå??

Hvad er den største succesoplevelse, du har haft her på Vordingborg Gymnasium? Der er faktisk mange, et af dem bliver forhåbentlig at jeg bliver student, men at nå at være med i Grease og Is There Life on Mars som er de to teateropsætninger der har været på skolen, har været helt fantastisk.

Hvad ser du mest frem til ved dette skoleår? At få min hue på. Det bliver det vildeste øjeblik.

Hvad ser du mindst frem til ved dette skoleår? De 10 minutter inden jeg får min hue på.. jeg tror den sidste eksamen bliver et helvede.

Hvad er det værste/pinligste du har oplevet igennem din gymnasietid? Okay, måske den gang da jeg var stangbacardi til en gymfest sad med pizza i hele hovedet og græd fordi jeg troede ingen kunne lide mig, og jeg kunne ikke forstå at ingen ville kramme mig. Det er nok noget at det pinligste og jeg hører stadig for det.

Hvordan ville du beskrive din tid her på Vordingborg Gymnasium med 3 ord?
Forfærdelig!
Fantastisk!
Uforudsigelig!

Har du et favoritminde fra din gymnasietid? Jeg startede ud i 1.g med at synes at den værste beslutning i mit liv var at starte på gymnasiet og nu er det, det bedste valg jeg tror jeg har taget. Hele gymnasietiden har været en blanding af opture og nedture og det gør at hele min tid her er et stort favoritminde.

Hvad er dit bedste råd til de andre 3.g?ere og kommende 3.g?ere? Det bedste råd til de andre 3.g?ere: FYR DEN AF. Lad os drikke hjernerne ud når vi er færdige.
Til kommende 3.g?ere: Tro det eller lad vær, men det sidste år går vildt hurtigt og husk at nyd det trods afleveringer og lærer, der kaster med lektier. Lige pludselig er der 2 måneder tilbage og man har glemt hvor tiden blev af.

Noget andet du vil dele med os (tilføj hvad som helst): Min ynglings farve i al hemmelighed er vist lyserød! Den er så fin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så smil dog for helvede!!!!!