How to become a successful blogger #1

Så smil dog for helvede!!!!!

Jeg er lige kommet hjem fra aftenens træning og jeg er simpelthen nødt til at dele et lille surt opstød med jer. Dette er skrevet lige fra hjertet.

Jeg står i kø i et supermarked for at købe en enkelt bøtte skyr og foran mig står en ældre herre, som skal købe et enkelt franskbrød – vi var literally de eneste i køen så der var ikke drøn på i butikken. Den unge pige i kassen kommer ved et uheld til at slå franskbrødet forkert ind, hvorfor hun ringer med klokken. Manden spørg vredt “hvad er problemet?” og pigen forklarer at hun kom til at slå franskbrødet forkert ind, så hun skal bruge en nøgle for at kunne annullere købet. Dette er åbenbart meget problematisk for manden, som derfor bliver ved med at spørge om hun ikke bare kan ændre det, annullerer det, slå det ind på en anden måde, osv. – I mean hvad er det du ikke fatter ved hun skal bruge en nøgle til det? Hun ringer jo ikke med klokken for sjov!
Jeg kigger på manden for at signalerer med mit ansigtsudtryk “relax baby” – han skal jo højst sandsynligt bare hjem under dynen eller glo TV2 Charlie, men han opfatter mit udtryk som at jeg er enig i “det fandme da også er utroligt det skal være så besværligt.”
Jeg beslutter mig for at sige til pigen “han er bare en sur gammel nar, ham skal du ikke tage dig af” så snart han har forladt butikken, men manden var seriøst en evighed om at pakke sin pung og tjekke bonen på det ene franskbrød han havde købt, så selvom jeg selv prøvede at være langsom om at pakke mine ting ned, ville det komme til at se underligt ud at jeg stod der og nærmest ventede på han gik, så jeg endte med at gå uden at sige noget.

Jeg synes generelt det er et problem i samfundet – at vi ingen venlighed viser overfor hinanden og vi smiler og hilser ikke længere på hinanden, vi går i vores egen sure verden og prøver at leve med den lorte tilværelse vi har skabt for os selv. Man kan altså godt sige “hej”, “godmorgen” og smile til en person selvom man ikke kender vedkommende, det er pænt, høfligt og det gør både dig og den anden part glad!

Jeg var pisse irriteret på mig selv efter træningen, fordi jeg havde startet min træning med at hælde hele min shake ud i tasken, hvilket resulterede i at jeg rendte med en taske der dryppede ud med “vand” fra alle syninger – helt ude fra toilettet i den ene ende af centeret til omklædningsrummet i den anden ende af centeret, men bare fordi jeg var irriteret over hvor dum jeg var, lader jeg det da ikke gå udover en ung pige, bare fordi jeg skal bruge max 1 min. ekstra af mit liv på at vente på en nøgle. Det er jo ærligtalt fucking lige meget når ingen havde travlt med at skulle ud til en livsfarlig situation – det går jeg da ikke ud fra han skulle med et franskbrød i hvert fald…

SMIL NU FOR HELVEDE TIL HINANDEN OG VÆRDSÆT DET FAKTUM AT I RENT FAKTISK LEVER.

GODNAT OG SOV GODT MINE KÆRE MEDMENNESKER?
Og beklager det sure opstød, men jeg bliver simpelthen så sur over sådan noget.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How to become a successful blogger #1