Den årlige GRØD-tur

3.g’er of the month – September

Navn: Trine Sønderby Larsen

Alder: 19 år

Klasse: 3.b

Studieretning: Spansk A, engelsk A, samfundsfag B.

Skoletræt ? ja/nej: Både ja og nej. Det er lidt hårdt at komme afsted om morgenen, men når jeg først er fremme, får jeg bare mest muligt ud af dagen.

Hvad er dit motto? Rejs så meget du kan mens du har råd til det og inden du får ?rigtige? udgifter.

Hvad er dit bedste råd til succes i livet? Oplev en masse ting, få en masse erfaringer, nyd så vidt muligt de ting du sætter dig for i livet og læs Harry Potter!

En ting vi ikke ved om dig? Jeg ser stadig Disney Channel som 19-årig og jeg har ikke planer om at stoppe med det lige foreløbigt.

Hvor var du henne på studietur? En España. Vi startede i Granada og tog videre til Malaga.

Hvad er eller var dit yndlingsfag på gymnasiet? Jeg er rimelig vild med idræt B, men det er nok mest på grund af vores rigtig cute lærer. Derudover kan jeg også godt lide både engelsk, samfundsfag og historie.

Hvad er eller var dit hadefag på gymnasiet? Det må være fysik C. Både på grund af faget og på grund af læreren. Jeg mener, der er jo en grund til at jeg har valgt en sproglig linje.

Hvad er den største succesoplevelse, du har haft her på Vordingborg Gymnasium? Den største succesoplevelse og noget jeg stadig lever yderst højt på, var helt sikkert da jeg scorede 10 i mat B. Jeg skulle kaste op under trækningen og var ved at græde under eksaminationen, men formåede alligevel at gå derfra med et lille ydmygt 10-tal.

Hvad ser du mest frem til ved dette skoleår? Studenterugen selvfølgelig! En hel uge med fest, bajer, tømmermænd og så endda med de skønneste mennesker på jorden, hvem ville ikke se frem til det?

Hvad ser du mindst frem til ved dette skoleår? Når det er slut og man ikke længere får SU. Det bliver lige pludseligt seriøst og man skal finde ud af hvad man rent faktisk vil med sit liv.

Hvad er det værste/pinligste du har oplevet igennem din gymnasietid? Jeg har ikke som sådan oplevet noget der kunne defineres som ?det værste/pinligste?, men noget der kommer tæt på, skete ved intro/putfesten i 1.g. Jeg havde en top på, hvor bh stropperne ville kunne ses og havde derforkøbt de såkaldte ?gennemsigtige? stropper, der kan klipses på i dagensanledning. Denne form for strop kunne desværre ikke holde til min vilde bas-arm og begge stropper knækkede i løbet af aftenen. Min gode veninde fandt til mit held noget garn fra nogle ophængte balloner og hun bandt mine bryster op med det.

Hvordan ville du beskrive din tid her på Vordingborg Gymnasium med 3 ord? Afleveringer,bajere og forsinkede toge.

Har du et favoritminde fra din gymnasietid? Jeg har så mange gode minder, men de bedste kan jeg dog ikke huske *blinkblink*.

Hvad er dit bedste råd til de andre 3.g?ere og kommende 3.g?ere? Forbered din SRP i god tid. Vejledningstimerne kommer næsten inden sommerferien overhovedet er slut.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den årlige GRØD-tur