Sådan slipper du af med appelsinhud

Hvad ligger min fedtprocent på?

Jeg har efterhånden nævnt mange gange at jeg arbejder på at få nedsat min fedtprocent, i og med jeg gerne vil se mere lean ud og have markeret muskler, specielt mavemuskler. D. 30 januar 2017 fik jeg målt min fedtprocent, det er ved at være et stykke tid siden og jeg skal have målt den igen her i maj måned – hvor den forhåbentlig er faldet yderligere.

Som I kan se havde jeg i januar en fedtprocent på 23% og vejede 55,1kg. Jeg har ingen anelse om hvad jeg vejer lige nu – jeg går aldrig op på vægten da den fucker med mit hovede, så det er kun når jeg får målt fedtprocent jeg rent faktisk ved hvad jeg vejer.

For cirka et år siden fik jeg målt min fedtprocent, desværre kan jeg dog ikke tage et billede af den “bon” da skriften er fuldstændig utydelig nu, men dengang vejede jeg i hvert fald 56,6kg og havde en fedtprocent på 24,6%. Jeg har derfor heldigvis nedsat min fedtprocent med 1,6% siden da.

Ens fedtprocent skal gerne ligge mellem 21-28%, men selvom min ligger i den lave ende er det nødvendigt for mig at komme endnu længere ned i fedtprocent for at mine abs kan blive tydelige – sådan er min krop bygget, det er ikke sikkert det er sådan for dit vedkommende, men i mange tilfælde er grunden til ens mavemuskler ikke er tydelige fordi ens fedtprocent er “for høj”.
Dog har jeg sagt til mig selv at jeg ikke vil så langt ned i fedtprocent at det bliver usundt for mig, jeg vil f.eks. ikke så langt ned i fedtprocent, så jeg går og fryser konstant eller får dun på kroppen for at jeg kan holde varmen – så vigtig er en markeret mave dog ikke for mig?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan slipper du af med appelsinhud