Mit liv er slet ikke så "perfekt" som det måske fremstår

Dette skal du spise hvis du vil tabe dig

I sidste uge kom jeg forbi en bikini fitness atlets instagram og lod mærke til hvordan torsk altid stod på hendes menu.
Jeg undrede mig lidt over hvorfor hun ikke bare spiste kylling som mange andre fitness atleter, både fordi det lugter bedre og er lidt billigere.

Nu er jeg efterhånden rimelig træt af kylling og er inde i sådan periode hvor jeg indimellem godt kan have det dårligt med at spise det kød, man kan købe i butikkerne – (dette tror jeg, at jeg vil forklare nærmere om i et andet indlæg) – og derfor har jeg på det sidste spist fiskefrikadeller istedet for kylling…eller en kedelig rugbrødsmad når jeg ikke når at lave foodprep. Anyways næste dag tog jeg i byen for at handle ind til at foodprep til de kommende dage og besluttede mig for at prøve med torsk. Som jeg har nævnt i et tidligere indlæg (her) er jeg lige nu igang med at ville nedsætte min fedtprocent, derfor tæller jeg også mine makros i en app og scanner fødevaren jeg spiser, for at holde styr på fødevarens næringsindhold og om den har for meget mættet fedt eller et højt sukkerindhold.

Og nu kommer det – der skete nemlig det mest amazing da jeg scannede torskens stregkode, den indeholder nemlig 100% protein, ingen kulhydrater og inden fedt. Det glæder rigtig meget en person som mig der ofte spiser lidt for meget fedt….meeen så tænkte jeg også “100% protein det lyder sgu for godt til at være sandt?” og prøvede derfor at søge efter andre producenters torsk inde i appen og fandt frem til, at nogen producenters torsk har 100% protein mens andre har 96% protein og 4% fedt og samtidig indeholder torsk ikke særlig mange kulhydrater. WUHUU!

Jeg er helt bestemt på torsk fremover. Jeg har dog meget ondt af min klasse i frokostpausen for det lugter satme grimt, men heldigvis er der snart læseferie og ellers må jeg jo sætte mig udenfor i spisepausen, haha.
Men hvis du kan lidt fisk vil jeg helt klart anbefale dig at investerer i en masse torsk. Det er en fantastisk proteinkilde og det er netop protein der giver mæthedsfornemmelse.

Og jeg vil gerne lige undstrege at selvom overskriften lægger vægt på vægttab, kan torsk også bruges til f.eks. muskelopbygning og nedsætning af fedtprocent som jo er det jeg søger (jeg skal ikke decideret ned i vægt og derved have et vægttab). Hvis du ønsker et vægttab handler det om at du skal forbrænde mere end du indtager, og som jeg efterhånden har nemt et par gange her på bloggen, kan dette gøres ved at ligge i kalorieunderskud (dog ikke for meget) og ved at lave konditionstræning.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit liv er slet ikke så "perfekt" som det måske fremstår