Peptalk & fitness motivation

5 small steps to a healthier lifestyle

(Det er ikke mig på billedet).
Billedet er taget af energepic.com og er fra creative commons licens hjemmesiden stocksnap.io

Det er faktisk slet i så svært at blive bare lidt sundere i sin hverdag og tage sig af sin krop på en god måde.
Det handler ikke altid om hvor meget man styrketræner i fitnesscenteret eller hvor meget broccoli man indtager, det er ikke alle der har mulighed for at træne hårdt, f.eks. pga. sygdom, operation, meget meget svær overvægt eller whatever og andre kan måske ikke fordrage brocolli ?
Det handler om at starte et sted man selv synes er overskueligt, og det er dig selv der vurderer dette.

Idag giver jeg dig 5 små skridt der kan hjælpe dig på vej til en sundere livsstil.

Drik vand
Vand er godt for din krop. Det både øger mæthedsfornemmelse og plejer din hud! Sigt efter 2 liter om dagen og mere hvis du træner.

Få lidt sved på panden
Om det så bare er ved en gåtur på 30 min. i det fri med din hund, en træningsvideo på youtube, blid hjemme-yoga eller mors gamle Jane Fonda videoer – hvis man altså stadig har en afspiller liggende der kan spille de bånd, haha? Alt fysisk aktivitet der får pulsen bare lidt op eller en anelse sved på panden er godt.

Få din søvn
Søvn er så vigtigt fordi du har brug for at være 100% udhvilet, så du kan få det bedste ud af din dag og jo mere udhvilet du er jo mere produktiv vil du også være. Sigt efter omkring de 7-8 timer.

Spist grøntsager
Ja okay okay, nok har jeg lige nævnt det ikke altid handler om hvor meget brocolli man indtager, men dette er altså ikke ensbetydende med du ingen grøntsager skal spise – overhovedet. Det er vigtigt du får bare nogen grøntsager i løbet af dagen, du bestemmer selv hvilke, men sunde det er de altså og de mætter godt og har ofte ingen kalorier i sig.

Glem ikke dine måltider
Prøv så vidt muligt at få spist alle dine måltider, lad vær med at spring dem over!! Og prøv at gøre et forsøg på ikke at glemme dem hvis du har tildens til dette f.eks. på grund af en stresset hverdag. Det er vigtigt man spiser ofte for at holde blodsukkeret stabilt, så man ikke falder i med småkager og junk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Peptalk & fitness motivation