Skal jeg have lavet silikonebryster?

Tip: få styr på din kost med denne app

Jeg har i nogle år benyttet mig af app’en Lifesum, sådan lidt on/off. Primært har jeg brugt den i perioder, hvis jeg ikke har kunnet finde ud af at spise sundt, ordentlig og varieret med fornuften. Den er gratis, dog kan du købe et abonnement på 1 måned, 3 måneder eller 12 måneder for at få nogle ekstra goder, f.eks. lækre opskrifter og information om fødevarens præcise indhold og om det er godt eller skidt.
Jeg har abonnement, da jeg har et mål om at nedsætte min fedtprocent, jeg spiser dog mere end de 1834 kcal der står på billederne, haha.

Jeg er virkelig stor fan af den her app da den er så nem at bruge. Du kan scanne en hvilken som helst madvarers stregkode og på den måde finde ud af, om det du skal til at proppe i munden er sundt eller f.eks. indeholder skjult sukker eller meget mættet fedt, og hvis du ikke har stregkoden på madvaren kan du altid bare skrive hvad madvaren hedder.
Du kan desuden også tage en sundhedstest på appen for at finde ud af hvor sundt du egentlig lever.

Jeg regner ikke med at skulle leve med at tællekalorier og makros på denne måde resten af mit liv, det vil blive en alt for styret livsstil på længere sigt, men jeg mener bestemt det er lærerigt. Når jeg har opnået mit mål med en lavere fedtprocent og tydeligere mavemuskler er meningen at jeg skal begynde at leve med fornuften igen, hvilket jeg vil mene er nemmere efter en periode med denne app, da jeg vil være meget mere bevidst om hvad der er sundt at putte i munden og hvor meget jeg egentlig bør spise i løbet af en dag.
Så jeg anbefaler helt klart Lifesum – det er virkelig en nem, god og brugbar app?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal jeg have lavet silikonebryster?