Opskrift på protein drikke yoghurt

How to stay motivated to work out

Find din motivation
Selv bliver jeg vildt inspireret af fitness instagrammers. Hvis jeg er ved at miste min motivation går jeg altid ind og kigger på deres profiler – det er så inspirerende at se deres fitnessrejse og workout videos. Jeg finder en stor motivation i at kigge deres flotte veltrænede kroppe, og jeg indrømmer da gerne at min baggrund på mobilen er en pige med den krop jeg selv stræber henimod?

Planlæg din dag
Eftersom jeg går i 3.g lige nu er min hverdag derfor meget ens, dog møder jeg på forskellige tidspunkter og har fri forskellige tidspunkter. Jeg planlægger altid min dag ud fra mit skoleskema – møder jeg kl. 10:30 tager jeg ned og træner kl. 08:00 inden skole. Har jeg tidligt fri træner jeg altid lige efter skole, har jeg derimod sent fri træner jeg som regel om aftenen, da jeg har brug for lige at komme hjem og lade op. Jeg skriver altid tidspunktet jeg har tænkt mig at træne, ind i min kalender samtidig med jeg skriver alle andre planer for den dag ned, jeg skriver endda ned hvilken dag jeg skal lave aflevering(er), ellers smutter tiden for mig og så misser jeg måske en træning.
Jeg bruger bare kalenderen, der ligger på iPhone og Mac – det fungere helt vildt godt for mig.

Meal prep
I know, I know – det er ikke alle som lever af kylling, broccoli og pasta – det gør jeg heller ikke selv, min frokost består for tiden af cous cous, kylling og majs? Ej… men selvfølgelig er rugbrødsmadder fint, man behøver ikke leve af speciel mad med mindre man f.eks. stiller op til konkurrence, så er kosten jo rigtig vigtig.
Men hvis du nu gerne vil begynde prøve dig med andet end rugbrød, er det godt hvis du planlægger din mad forud. Sæt tid af en enkel aften til at lave store mad portioner til hele ugen og frys det ned så du kan tage det op aftenen før – det vil spare dig for en masse tid, og specielt være en hjælp hvis du altid er på farten og på den måde falder i med søde sager og junk.

Prioriter rigtigt
How bad do you want it? Hvis man virkelig gerne vil i træningscenteret kan man stort set altid finde tiden til det, for det meste handler det jo bare om dårlig prioritering og manglende lyst. Den tid du bruger på sofaen med et nyt afsnit af en serie, kunne du sagtens bruge i træningscenteret om det så kun er 1 time du er der gør ikke spor, det handler egentlig bare om hvor effektivt du træner.
De dage du ikke har så meget tid, må du bare træne endnu hårdere end du plejer.

Varier din træning
Kører du efter samme program og øvelser, kan træningen godt blive kedelig og ensformig. Du vil blive langt mere motiveret hvis du indimellem ændre træningsøvelser, træningsform og intensiteten. Desuden kan du føle du ikke rigtig rykker dig, hvilket skyldes at din krop vender sig til den træning du udsætter den for – du skal skifte program og øvelser hver 3. måned for at opnå gode resultater – denne ændring vil sandsynligvis også ændre på din motivation.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på protein drikke yoghurt