5 small steps to a healthier lifestyle

Jeg har bestilt tid til brystforstørrende operation!!!

Som I jo kunne læse i mit indlæg Skal jeg have lavet silikonebryster? som jeg skrev for små to uger siden, vil jeg jo rigtig gerne have lavet bryster da jeg faktisk stort set ingen ejer. For et mere uddybende svar om hvorfor jeg egentlig gerne vil, kan I læse det førnævnte indlæg?

I weekenden så jeg at Nygart Privathospital (som er det steder jeg gerne vil opereres), har tilbud på en brystforstørrende operation der er inklusiv 5 år kapselforsikring, så længe man bliver opereret inden d. 15 juni 2017, normalt plejer kapselforsikringen ikke at være med i prisen hos Nygart, den koster vist 5000-6000kr, hvis den skal gælde i 5 år, hvilket jeg meget gerne vil have, just in case det skulle ske.
Da jeg så det tænkte jeg “nu det nu, jeg kan spare en masse penge og jeg har rent faktisk råd til operationen nu, jeg ringer på mandag og bestiller konsultationstid”.
Men efter at have drøftet det lidt med min mor, kunne jeg godt se det nok var bedre at vente til efter jeg var blevet student. Det måske lige lovlig risikabelt at få lavet sådan et indgreb mit i læseferien, eksamener, eksamensstress der tit gør at ar heler dårligere, en studenteruge der venter med bl.a. en vogntur hvor man står tæt med fulde mennesker og kan risikerer at få støt dem, osv. Så jeg indså at selvom det var et godt tilbud på min store drøm, var det bedst at jeg ventede.
Dog gjorde tilbudet mig mere afklaret om at jeg vil have en brystoperation, for havde jeg ikke en eksamensperiode og en studentertid i den nærmeste fremtid, havde jeg fået lavet dem inden d. 15 juni og benyttet tilbudet, så det er sgu det rigtige for mig.

Eftersom jeg nu også er afklaret med at jeg vil have den operation, ringede jeg idag til Nygart for at bestille tid til en konsultation. Jeg har sagt til mig selv at jeg lige tager sommerferien med og vil opereres tidligt i efteråret, så d. 6 septemeber 2017 fik jeg en tid og hvis alt går som det skal til konsultationen, regner jeg med at skulle operes i oktober måned, så jeg lige har en månedstid hvor jeg kan gå og gruble over alle de valg jeg har mht. størrelse, placeringen i brystet, snittet, runde eller dråbeformede implantater osv. osv.
Så nu er det sgu alvor og jeg er så mega mega mega glad? Nu føler jeg endelig der er sat gang i “projektet” og det føles fantastisk at der er sat dato på nu??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 small steps to a healthier lifestyle