The worst thing you can do on your weight loss/fitness journey

Mit liv er slet ikke så “perfekt” som det måske fremstår

Jeg føler indimellem at folk har den opfattelse, at mit liv er “perfekt”??? Faktisk føler jeg ofte at os bloggere godt kan fremstilles som om vi lever det perfekte liv, selvom det egentlig ikke er meningen at vi vil fremstå og opfattes sådan. Jeg ved ikke om det er de der små goder som f.eks. sponsorerede indlæg, der ofte følger med når man bliver en større og større blog, eller om det er fordi man jo som menneske har tildens til helst at vil fortælle om succesoplevelser og gode tider i livet?
Jeg vil være helt ærlig og sige at jeg hellere vil skrive om noget pisse fedt jeg har oplevet end noget negativt som f.eks. at være uvenner med en man holder af eller økonomiske problemer (ja det sker faktisk ret tit for mig, så allerede der er mit liv ikke perfekt?).
Nu er jeg ikke den type blogger der deler meeega mange personlige indlæg, jeg holder mig mest indenfor mit “hovedemne” som er træning og sundhed, men jeg har da haft nogle personlige indlæg indimellem…..jeg bliver bare altid så nervøs når jeg skal udgive dem, pga. frygten for folks respons når det handler om noget mere “sårbart”.

Jeg vil rigtig gerne vise jer hvor almindeligt og “kedeligt” mit liv rent faktisk er, ved at fortælle om nogle problemer der har plaget mig på det sidste, for på en eller anden måde føler jeg at det er vigtigt jeg når ud til jer læsere på det mest personlige og nede på jorden plan som muligt.

Allright – så de sidste par ugers tid har jeg faktisk haft rigtig svært ved at få mit liv til at hænge sammen. Jeg synes der har været så meget med skolen, afleveringer der har stresset, lektier jeg ikke har fået lavet og derved ikke levet op til de forventninger jeg havde til mig selv her sidst på skoleåret for at forbedre min karakterer, træningen der bare slet ikke har givet samme glæde som den plejer fordi jeg har haft så meget jeg har stresset over, daglige yogarutiner jeg gerne har ville begynde på for at få min smidighed tilbage, jeg har endda købt program til det fra Jessica Olie men hvor jeg igen har været for stresset i hovedet til at jeg kunne få gjort det, studenterkørslen som jeg står for hvilket har været svært at planlægge og som har skabt alt for mange diskussioner hvor jeg har skulle tage lorten hver gang der har været uenigheder, hvilket bare har gjort mig depri og irriteret og lige nu ligger jeg derhjemme med hals og ører der gør så ondt at jeg hellere vil dø end leve og jeg kommer heller ikke med til den sidste gymnasiefest her i aften……
Nu her idag får jeg studenterkørslen ud af verden og får sendt ruteplanen afsted, denne weekend håber jeg på at kunne få lavet de sidste 4 afleveringer jeg har tilbage så jeg kan få dem ud af verden en gang for alle, og jeg har sat træningen på standby indtil på mandag hvor jeg håber på at være rask og håber på at min krop har ladet nok op og fået så meget ud af hovedet, så jeg igen kan finde glæden i træningen og ikke skynde mig og stresse igennem det hele mere.

Jeg tror det er ret vigtigt man lige trækker stikket ud indimellem og bare slapper fuldstændig af, og får ordnet de ting det gør at man har det sådan. Jeg tror også min ondt i halsen og ører er en konsekvens af, at jeg har haft for meget om ørerne jeg bare aldrig har fået noget, for når jeg endelig har haft lidt tid har jeg hellere ville ligge i sengen og se CPH Lufthavn (ja det er jeg lidt afhængig af) – jeg har faktisk været fuldstædnig færdig så snart jeg har haft tiden til at få lavet noget af det der stressede mig, hvilket jo bare gjorde at jeg kørte mit liv rundt i sådan en ond cirkel af en art??

Jeg tror vi er mange som er inde i perioder som disse indimellem og jeg vil sgu egentlig bare gerne understrege at man bør gøre lige præcis det man mener vil være bedst for en selv og hjælpe på det?

Med det sagt, vil jeg bare gerne ønske jer alle en rigtig god weekend!?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The worst thing you can do on your weight loss/fitness journey