Det vil jeg nyde ved mine små bryster indtil operationsdagen

Sådan ser en typisk træningsuge ud for mig

Når det kommer til træning er min opbygning af hvilken muskelgruppe jeg træner hvilke dage rimelig fast, men jeg sørger altid for at skifte mellem flere forskellige øvelser, så jeg ikke kører det samme program 2-3 uger i træk.

Jeg træner altid ben/booty 3 gange om ugen, og derudover træner jeg biceps og triceps kombineret med hinanden og og skulder og ryg kombineret med hinanden. Indimellem træner jeg dog ryg og biceps sammen og skulder og triceps sammen.

Et eksempel på hvordan jeg opbygger min træningsuge ser således ud:
Mandag: Ben (mest fokus på quads (forlår))
Tirsdag: Biceps + Triceps
Onsdag: Hamstrings (baglår) + abs
Torsdag: Skulder + ryg
Fredag: Booty?

Mht. konditionstræning plejer jeg at opbygge min træning således:
(Dette laver jeg enten før eller efter styrketræning)
Mandag: 20 min. HIIT (intervaltræning)
Tirsdag: 30 min. LISS (cardio i moderatintensitet hele vejen igennem)
Onsdag: 20 min. HIIT
Torsdag: 30 min. LISS
Fredag: 20 min. HIIT
(Lørdag: 30 min. LISS)
Ofte kommer jeg aldrig afsted om lørdagen, da jeg indimellem må skippe f.eks. torsdagstræningen og lave den om lørdagen istedet pga. jeg skal en masse andet og søndag plejer jeg stort set altid at holde fri fra træning og lade op. Vigtigst er i hvert fald at jeg har bare én hviledag i løbet af ugen, men gerne to.

Jeg sørger altid for at skifte mellem mine muskelgruppe så der er en hviledag imellem, jeg træner f.eks. aldrig ben to dage i træk – det er totalt NO GO, dine muskler har brug for hvile!!!

Jeg håber I kan bruge det som inspiration til jeres egen planlægning af jeres træningsuge. Men det her er ikke det idealle skema, det er bare sådan jeg bedst kan lide at træne og det er selvfølgelig heller ikke alle der har tid til at træne 5-(6) gange om ugen?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det vil jeg nyde ved mine små bryster indtil operationsdagen