10 things you didn't know about me

My favorite danish bloggers

En blog jeg har læst lige siden jeg først begyndte at læse blogs er Sandra Willer. Sandra er simpelthen en af de smukkeste piger jeg nogensinde har set, både ansigt, hår, krop, hud osv. osv.
En anden blog jeg synes er virkelig interessant at følge med på er Tina Maria. Jeg elsker at følge hendes liv som mor og så er hun også en af dem hvis udseende jeg misunder rigtig meget!
Isabella Thordsen er også en af de bloggere jeg har fulgt i aller længst tid. Hun er sådan en inspirerende pige, der bare går efter lige det hun ønsker at opnå, men i den grad også arbejder for det. Jeg har altid beundret hende meget, især for hendes stil og de gode fund hun altid finder i 2hand. Og udover det synes jeg hun er en af dem som tager de mest fortryllende billeder. Uh og nå ja så deler hun også de LÆKRESTE opskrifter!

Ilirida er en blog jeg faktisk først for nyligt er begyndt at følge. For mig fremstår Ilirida som en super cool pige, men som også formår at være klassisk, sexet og elegant.

Josefine HJ er en blog jeg følger mainly fordi hun er så fandens smuk haha, men også fordi jeg synes hun lever et vildt eventyrslysten liv med rejser. Jeg ville elske at være hende bare for en enkel dag eller to.

4 kommentarer

  • Hvor er du sød, og jo jeg kan sagtens se at små bryster også kan være feminint, Sandra er jo gudesmuk og ligner en drøm! Men jeg ville nu bare ønske jeg havde bare lidt barm og kunne gå i lige præcis hvad jeg ville, uden at skulle tage højde for om diverse stykker tøj ville gabe oppe ved brystet. Desuden er jeg bare træt af at jeg ikke føler mig sexet pga. det og at det hæmmer mig lidt og svækker selvtilliden <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kom til at læse i en af dine indlæg at du ikke føler dig feminim med dine små bryster. Kan Sandra så ikke inspirere dig til at elske dine små bryster. Hun bliver ikke mere feminim. Det var i hvertfald hende der fik mig til at åbne øjnene op for hvor flot små bryster kan være. Jeg ville i hvertfald ikke være ked af små bryster efter hvad hun har gjort til min tilgang til små bryster.. Det er så fint. Men naturligvis fair hvis du ikke synes det <3 Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    Jeg er også ret vild med Sandra Willers blog, og læser den hver dag!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hun er også en helt igennem fantastisk blogger❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 things you didn't know about me