Don't ever visit this restaurant when you're in Venice

#Nouw30DayChallenge

Nouw har ligesom sidste år valgt at lave konkurrencen #nouw30daychallenge – konkurrencen udfordrer en til at man skal blogge hver dag i 30 dage, finde sin niche og udvikle sig som blogger samt arbejde med sin blog på en mere struktureret og professionel måde.

30 dage lyder måske ikke af meget, men det er faktisk svære og mere tidskrævende end man lige skulle tro at blogge hver dag, hvis man har studie eller arbejde ved siden af sit blogarbejde. Jeg har arbejde ved siden af bloggen hvilket indimellem godt kan gøre jeg føler 24 timer på et døgn er for lidt til alt det jeg gerne vil nå. Desuden vil man jo heller ikke udgive hvad som helst, som god blogger vil man jo altid stræbe efter at levere kvalitetsindlæg med godt indhold, som man selv kunne have lyst til at læse hvis man var læseren bag skærmen. Det jo nemt nok at skrive en omgang pladder. Det er inspirationen til et godt indlæg og som også er velformuleret der er svært og tidskrævende.

Mine ambitioner for de kommende 30 dage med denne challenge er et mere professionelt design sådan overall. Selve bloggen skal syne mere prof, men billederne i indlæggene skal i særdeleshed også se mere prof ud, ved at jeg i fremtiden bruger tid på rent faktisk at redigere dem, altså med lysstyrke, kontraster, saturation, osv. osv.

Jeg vil også rigtig gerne have at bloggen bliver mere international i fremtiden. Lige nu har jeg en translate button aktiveret i toppen af min blog til mine udenlandske læsere, men jeg synes ikke den oversættelsesmetode er optimal, hvis man gerne vil slå igennem som blogger internationalt.
Jeg føler mit engelske ordforråd er godt nok, men min grammatik halter til at jeg er “modig” nok til at skrive indlægget på engelsk nedenunder den danske tekst. Måske er jeg bare for usikker og mangler troen på mig selv til at det er godt nok det jeg laver og pyt med de fejl der nu måtte være, det er dem jeg lærer af…
Måske bliver det kun de korte indlæg jeg “tør” skrive på engelsk, måske bliver det alle indlæg, eller måske bliver det ingen af indlæggene fordi jeg ikke har modet, det må tiden vise. Det er blandt andet lige netop her denne challenge vil udfordre mig ift. hvordan jeg strukturerer min tid og bloggen, da dette vil kræve jeg strukturere min tid i løbet af hverdagen meget mere, fordi det tager enormt lang tid for mig at skrive på engelsk også.

Jeg føler lidt at mht. at finde sin niche så er jeg næsten i mål. Som læser af min blog ved man at det er en lifestyle-blog. I ved at når i går ind på bloggen, så er den fyldt med indlæg om enten mit liv, tips, inspirerende billeder og gode spots fra steder jeg har besøgt rundt omkring i verden. Samt mine holdninger til diverse emner og min fitness-rejse.
Generelt handler bloggen jo om mig og det jeg synes er interessant, og det falder åbenbart også i god smag hos mine læsere ved jeg, da særligt de mere personlige indlæg hvor jeg ligesom viser the real deal og fortæller om reality er populære. Jeg ved at min rejse til en sund og balanceret livsstil og mit forløb med min brystforstørrende operation er nogle af top emnerne på min blog, og dem der trækker flest læsere ind på bloggen.
Folk kommer til min blog for at læse om virkeligheden, jeg viser hvem jeg er og jeg viser hvad jeg står indefor. Jeg har gjort det klart flere gange at jeg ikke ønske at fremstå som en faker, der ikke kan stå ved sine beslutninger og handlinger – og det er jeg sikker på blandt andet er en af grundende til at mine læsere læser med og det er fortsat den type blogger jeg ønsker at være.

Jeg fik jo en hård start på 2018, hvilket jeg også fortalte jer om, dog uden at gå i detaljer da jeg ikke var klar til det. Men særligt det at jeg fortæller jer “hey det går sgu ikke så godt” – det er det der falder i mine læseres smag. Men selvom jeg havde en hård start på 2018, vil jeg i fremtiden gerne have bloggen får en mere happy vibe, så det er en af de ting jeg skal arbejde på at få klemt ind. Stemningen skal generelt bliver mere happy efter den lidt tunge stemning der har været her i starten af året. Jeg føler nemlig at jeg under den hårde periode også tabte bloggen lidt, som ellers var en de ting jeg virkelig ville take to the next level her i 2018, så det skal der altså laves om på nu – samtidig med glæden, freden og positiviteten bliver fundet tilbage på bloggen mere end nogensinde før.
Livet er herligt for pokker – og det vil jeg gerne vise trods mine nedture.

Konkurrencen starter d. 22 januar og slutter d. 20 februar kl. 23:59. Vinderen bliver præsenteret d. 23 marts kl. 12:00 og det man kan vinde er en weekendtur til Paris med en ven, en artikel i Nouws Magasin med tips fra sin Paristur og et interview i Nouws Magasin i både Danmark, Sverige, Norge, Finland og Polen. Nouw finder en vinder ud fra engagement og den der har involveret sig mest under konkurrencen. Sidste års vinder blev @neda
Der vil også være ugentlige vindere. Nouw teamet vil hver uge udnævne det bedste indlæg, der er skrevet af alle deltagere i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Polen. Bloggen som har skrevet det bedste indlæg vil få det udgivet som en artikel i Nouws Magasin og modtage en lækker præmie fra en af sponsorene – Daniel Wellington eller NA-KD.

Det er altså for lækkert! Jeg glæder mig sådan til at komme igang. Forberedelserne er allerede godt igang, så jeg kan øge mine chancer for måske at være den heldige vinder!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Don't ever visit this restaurant when you're in Venice