Rejsetip: Sådan får du mere plads i din kuffert

Jubiii! Lækkert nyt hår

Jubii! I dag har jeg været til frisøren, jeg eeelsker at være til frisør.
Mit hår var utrolig trist at se på, det har altid været tørt men det er særligt slemt lige i øjeblikket og desværre rigtig spaltet. Min mission er at få det langt, men det skulle jo helst gerne vokse sundt ud til at blive langt. Det er måske ikke verdens bedste idé at få lavet striber hvis ens hår i forvejen ikke har det så godt, men i det mindste lod jeg også lige saksen glide lidt henover spidserne og det tror jeg var meget fornuftigt.

Det er min søde ven Andreas, der er under uddannelse – og elev i Kiton Intercoiffure i Vordingborg, som tryllede med flotte striber og smukt udført “klipperi” idag. Den selvsamme herlighed, der satte mit gallahår i år da jeg blev student. Han bliver stor en dag, det er der ingen tvivl om og det er helt bestemt værd at tage et smut forbi Kiton hvis man ønsker tip-top service og mesterværk, de er alle kanon gode til det de laver.

Jeg er glad for mit hår. Der blev lavet en del flere striber i det end jeg plejer for at få mere spil i det, men så min naturlige hårfarve stadig er den dominerende. Det er smukt – jeg kan jo nærmest ikke lade vær med at se på før-efter-billeder – I mean, det jo helt vildt så pænt det er blevet!?

Andreas kan følges på instagram, både på @andreasbosen og @hairbyandreasbosen

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejsetip: Sådan får du mere plads i din kuffert