Protein sodavandsis på kun 5 min.

Bloggens fremtid – eget domæne + ny blogserie

Efter som bloggen vokser og jeg gerne vil have den fremstår lidt mere professionel specielt overfor samarbejdspartnere, har jeg valgt at investerer i eget domæne. Det vil sige i ikke længere behøver at skrive nouw.com/josephinelydolph, men bare kan nøjes med at søge josephinelydolph.com når i vil direkte ind på bloggen. Den anden metode ved at skrive Nouw.com foran virker dog stadig.

I fremtiden, eller faktisk allerede fra imorgen, begynder jeg på en ny blogserie, der hedder Thursday Talk. Denne serie vil gå ud på at jeg om torsdagen tager emner op, det kunne f.eks. være bodyshaming, jalousi eller lavt selvværd – der er ingen grænser for hvad der kan tages op.
Emnet der bliver taget op i torsdagens anledning vil altid blive præsenteret som f.eks. Thursday talk – bodyshaming.
På nuværende tidspunkt ved jeg ikke om det bliver hver torsdag der bliver taget et emne op, det kommer lidt an på hvad jeg har af idéer som kan tages op. Mit mål er at det bliver hver torsdag, men jeg vil heller ikke bare skrive for at skrive, så det skal være emner der enten giver mening eller som I foreslår I rigtig gerne vil have jeg tager op. Måske bliver det kun et par torsdage om måneden, det må tiden vise, men jeg håber det kan blive hver torsdag.
I må rigtig gerne skrive hvis I har emner I ønsker at jeg tager op eller som I bare føler er vigtige der bliver sat fokus på?
Glæd jer til imorgen, jeg sidder og arbejder på den første Thursday Talk allerede nu!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Protein sodavandsis på kun 5 min.