Konceptet BilligstProtein + konkurrence

Thursday day talk – Om at have for høje forventninger til sig selv

Åhh ugens Thurday Talk ligger dybt i mig. Jeg er typen der ofte sætter lidt for mange krav og mål til mig selv.
Jeg forventer en masse af mig selv som jeg ikke kan leve op til, og når jeg så ikke lever op til mine tårnhøje forventninger, bliver jeg skuffet over mig selv og føler mig som en fiasko. Det er et mønster og jeg tror det er et mønster som mange desværre kender.

Jeg sætter tit lidt for høje forventninger til mig selv når det kommer til træning. Sparker jeg f.eks. ikke røv til træning eller nedsætter det antal øvelser eller det antal sæt i en øvelse som jeg havde planlagt, bliver jeg pisse irriteret på mig selv. Eller hvis jeg f.eks. ikke laver cardio en af de dage hvor jeg havde planlagt det, kan hele min dag sommetider være ødelagt.

En anden “front” hvor jeg også stiller for høje forventninger til mig selv er mine hverdags-mål i løbet af dagen. F.eks: Jeg skal nå at gøre hele mit værelse og walk in closet rent, ringe til den og den person, overraske mor ved at have støvsuget hele huset, køre forbi mormor og morfar og glæde dem med et besøg, skrive det og det blogindlæg, svare samarbejdspartneres e-mails med det samme, ryde op i min computer, ryde op i min iphone, ryde op i min e-mail inbox…osv. osv. – I ved alle de der ting som bare gør man tænker “hold kæft hvor er jeg et fantastisk overskuds menneske”, hvis man altså gjorde det, for jeg når altid kun 15% af det jeg vil og havde sat mig for.

Jeg ved ikke rigtig hvad man kan gøre ved det her problem. Det handler nok bare om at stikke en finger i jorden og sætte realistiske mål for sig selv – og måske endda lægge en plan for dagen med tidspunkter. Måske bliver det lidt puntligt og stramt, men det er muligvis det som skal til inden man finder en balance og er realistisk og fair mod sig selv, i forhold til hvad man kan nå på en dag, en uge, en måned, uden at man stresser rundt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konceptet BilligstProtein + konkurrence