Interviewet af Nouw som ugens blogger

Thursday Talk – Follow your dreams

Jeg har altid været en pige med både mange og meget store drømme, det er i hvert fald det folk siger.
Selv har jeg aldrig ment at en drøm har været for stor, da jeg ikke mener der findes for store drømme, alt er muligt hvis man tror på sig selv og arbejder for det. Men sandt er det nok, at jeg har haft og stadig har mange drømme, men jeg har aldrig kunne se, at der skulle være noget galt i det, så har man jo bare noget at stræbe efter?

Jeg føler oftere og oftere at jeg høre venner, veninder, familiemedlemmer, bekendte og ja egentlig også “ikke-bekendte” sige, at de aldrig nogensinde tror de vil kunne få deres drømme til at blive til virkelighed, i hvert fald…eller specielt ikke, hvis det er drømme som man ved vil tage lang tid at opnå. Det kunne f.eks. være en drøm inden for den karrierer man går efter. Nogen fortæller mig de ikke tør vælge bestemte uddannelser, fordi alt for mange søger ind på dem og de er derfor bange for at der ikke er jobmuligheder, når de kommer ud på den anden side. Jeg forstår det ikke..hvorfor vælge ens drømmeuddannelse fra, bare fordi man er bange for der ikke er job til en efter uddannelsen. DU er noget specielt og enestående og det kan folk sagtens se hvis du selv tror på det. Hvis du selv føler dig unik, vil andre også se det. Hvorfor skulle nogen have en større mulighed og chance for et job end dig hvis i er uddannet indenfor det sammen. Man skal sgu tro på sig selv.

Et andet eksempel kunne være hvis man virkelig gerne vil ind på skuespillerskolen. Alle ved jo at det er sindssygt svært at komme ind, men hvis man selv gør et godt arbejde inden, har taget en masse statistjobs, ulønnet arbejde, arbejdet på et teater, været frivillig på en dramaskole, øvet og øvet og øvet sig på forskellige “personligheder”/roller hver dag, så er chancen for man kommer ind også større. Jo mere erfaring du har og jo mere du kan skrive på dit CV, jo større chance har du. Selvfølgelig handler det også om talent, men du kan helt bestemt gøre dit for at træne dit skuespil/talent – men man skal sgu arbejde for det og ikke give op. Hvis du allerede giver op på forhånd mht. dine drømme når du dem sgu aldrig.

Nogle af mine venner drømmer om en lækker bolig en dag (det gør jeg sgu også selv), altså vi snakker en stor flot bolig – men de mener aldrig nogensinde at de får muligheden for at købe en…….Det er noget pjat, alle har muligheden, det handler “bare” om hvor hårdt man arbejder, hvor meget man egentlig gerne vil det og så handler det om prioriteringer. Selvfølelig får du aldrig råd til at en stor lækker bolig, selvom du arbejder røven ud af bukserne hvis du bruger penge her og der på unødige ting. Kortsagt handler drømme der koster penge jo ofte om hvordan man prioriterer, hvor hårdt man arbejder og hvor fonuftig man er.

Jeg havde aldrig troet min blog ville få succes, men mere bare ville være en fritidshobby, men jeg drømte og stræbede efter at den fik success.. Jeg er stadig ikke en stor blogger, men jeg får trods alt tilbud om samarbejder, har fået skrevet 2 artikler om mig og har læsere der skriver til mig, og det synes jeg er en succes i sig selv lige nu. Det havde jeg ikke regnet med for 1 år siden, men jeg drømte om det og kæmpede for at det ville ske. Jeg elsker at blogge og synes bare det er vildt fedt, at der rent faktisk er mennesker bag skærmen – både nogen jeg kender og ikke kender – som har lyst til at følge med i det jeg skriver. Det var jo en drøm jeg havde og som nu er ved at gå i opfyldelse.

I må aldrig holde op med at kæmpe for jeres drømme og følge dem, alt er muligt med slid, fornuft og prioriteringe.r

4 kommentarer

  • Jeg smiler over hele femøren lige nu! Hold kæft hvor er du sød <3
    Jeg nyder nu også at skrive disse indlæg – jeg ved sgu egentlig snart ikke hvad jeg er for en type blog, jeg troede jeg var en fitnessblog, men jeg er nok lidt af hvert efterhånden. Jeg kan godt lide at være en “bred” blog og bevæge mig indenfor mange forskellige emner, ellers føler jeg mig for låst fast

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

    Jeg er belt blæst bagover;-) Det indlæg er så inspirerende, då jeg føler mig helt overvældet! Særligt i denne tid, hvor jeg har valgt at gøre en undertrykket drøm til en offentlig plan, og dagligt kæmper imod lysten til på forhånd at give op…

    Jeg bogmærker i hvert fald lige dette indlæg, og sender det videre til de (mange) bekendte, som ikke tror de kan gå efter deres drøm!

    Tak for endnu et inspirerende indlæg – selvom du brander din blog som en med meget fokus på sundhed, må jeg sige, at disse indlæg er mine yndlings;-)

    Smil til dig!

    Laura // LMinside<3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mega inspirerende indlæg!! Jeg er fan!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak! Er glad for du kan lide det <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interviewet af Nouw som ugens blogger