Celebrate yourself

Sådan gik forundersøgelsen til min brystforstørrende operation

Sådan ser jeg ud nu i en sports bh. Når jeg er rettet op går mine ribben nærmest længere ud end mine bryster.

Sådan vil mine bryster komme til at se ud med 280ml i noget ala en sports bh.

I går var jeg inde på Nygart Privathospital til min forundersøgelse mht. min brystforstørrende operation (et emne som jeg har skrevet lidt forskellige blodindlæg om på bloggen tidligere).

Jeg var virkelig spændt, overhovedet ikke nervøs som jeg ellers troede jeg ville have været.
Da jeg sad i venteværelset, kom der en ung pige ud med jod oppe omkring hele brystet, jeg kunne slet ikke lade vær med at kigge – hun havde jogginstøj på så man kunne ikke se hendes nye bryster, men jeg kunne ikke lade vær med at stirre på hende, fordi jeg både fik kvalme ved tanken om det hun lige havde gennemgået (narkose skræmmer mig virkelig) men også fordi jeg var helt fascineret over det, i og med jeg tænkte at det måske snart er min tur.

Selve forundersøgelsen var behagelig, han virkede virkelig som en kompetent kirurg og jeg føler mig tryg ved at skulle opereres der. Han gennemgik en masse informationer med mig og risiciene man løber ved en brystoperation og jeg fortalte ham hvad jeg “forventede”/ønskede mig. Jeg får jo lavet bryster fordi jeg ingenting har og jeg går derfor ikke efter et look hvor man kan se det er silikonebryster. Det skal se så naturligt ud som muligt og passe til min krop, og så skal det heller ikke være store bryster. Meningen er ikke at mine nye bryster skal tage fokus fra alt andet ved mit udseende.
Jeg var fra start 100% sikker på at jeg vil have dråbeformede implantater og ikke runde, da dråbeformede ser mest naturligt ud, specielt når man er spinkel. Han målte mig så forskellige steder på kroppen og ud fra de målinger og det jeg gav udtryk for at jeg ønskede mig, gav han mig to valgmuligheder. Enten kunne jeg få 280ml i eller 330ml. Jeg fik en speciel sportsagtig bh på, hvor han lagde implantaterne der fyldte 280 ml i og så kunne jeg kigge mig i spejlet og tage billeder med disse med en top udover og det samme gjorde vi med implantaterne der var 330ml.
Min mormor og mor var med, men de måtte ikke sige deres mening før jeg selv havde sagt min. Jeg blev enig med mig selv om at jeg ville have 280ml i og de sagde efterfølgende at det også ville have været deres valg.
Jeg må indrømme at jeg er tiltalt af dem med 330ml, men jeg tror nu alligevel 280ml passer bedst til mig og min krop + så gider jeg ikke have at brysterne er i vejen for min træning, nu har jeg jo i 20 år været vant til der ingenting er, og igen så vil jeg ikke have brysterne tager alt opmærksomheden fra mit udseende.

Jeg har ikke fået en tid til operationen endnu, men jeg er 99,9% sikker på jeg gør det. Jeg følte mig simpelthen så hjemme i min egen krop, da jeg stod der og kiggede ned ad mig selv og så jeg rent faktisk havde bryster og jeg føler mig tryg ved Nygart.
Grunden til jeg ikke har fået en tid endnu, er fordi min mormor venter svar fra en undersøgelse, der vedrører om vi bære et gen i familien som giver større chance for brystkræft, to kvinder i familien er nemlig blevet testet positiv. Men min mormor får desværre først svar i oktober og hvis hun så er positiv skal min mor testes, er min mor positiv skal jeg også testes, er jeg positiv gør vi det sådan at jeg får fjernet alt mit brystvæv og bagefter får lagt et silikoneimplantat ind. Det er samme situation som Angelina Jolie stod i mht. at få fjernet sine bryster og derefter få dem lavet igen med silikone.

Hvis min mormor får af vide i oktober at hun er negativ, ringer jeg til Nygart for at høre om de har tid til at operere mig i november. December kan jeg nemlig ikke da jeg skal ud og rejse til nytår og det er alt for risikabelt som nyopereret og ellers bliver det først omkring januar, måske februar da min kirurg højst sandsynligt er ude og rejse i januar. Men jeg krydser fingre for jeg kan få lavet det i november.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Celebrate yourself