Sådan gik forundersøgelsen til min brystforstørrende operation

For kort liv og for lidt penge

Jeg føler mig stresset…. ikke med de der normale ting der som regel stresser folk i deres hverdag, men mere med om jeg når de drømme og planer jeg har her i mit liv.

Jeg føler livet er så kort i forhold til alle de ting jeg gerne vil opnå, og i forhold til at økonomien også skal kunne følge med. Jeg vil gerne igang med min uddannelse og bygge mig en rigtig god karriere op inden for den branche, men alligevel har jeg ikke lyst fordi der er så mange ting jeg føler jeg skal nå før jeg skal begynde på det “seriøse” igen, hvor jeg ikke bare kan skride fra det hele, men rent faktisk har et større ansvar for mig eget liv end hvad jeg har lige nu.

Jeg elsker jo at rejse og jeg elsker især at fordybe mig i andre kulturer. Jeg vil til Rom og bo i nogle måneder (det har jeg fortalt kort om før), men jeg vil egentlig også gerne til Paris og New York City i et par måneder og Australien i et halvt år for at lærer de kulturer at kende og danne mig selv som person. Desuden har jeg også en jordomrejse på en 4-5 måneder med en veninde i mit 2. sabbatår jeg spare sammen til og forhåbentlig går den plan op så vi kan komme afsted og nyde livet sammen.
Men det er lige pludselig mange ting jeg gerne vil som ikke kan gøres på 2 sabbatår og som jeg heller ikke får råd til foreløbig, jeg har jo også snart en brystoperation, der koster en del. Det irriterer mig bare fordi jeg ved jeg ikke har samme muligheder for frihed under og efter uddannelsen. Jeg hader når folk siger “du har hele livet foran dig, Josephine”, for det føler jeg ikke jeg har. Jeg har hele livet foran mig indtil jeg starter på en uddannelse. De selvsamme mennesker som siger dette bliver ofte forargede over at jeg nok tager to sabbatår og ikke et og de er jo nærmest ved at gå i chok, når jeg siger jeg sagtens kunne overveje et tredje.
Jeg har ikke travlt med at komme videre i uddannelsessystemet. Jeg er ikke en slagger, der ikke gider arbejde og få mig en god fremtid, tværtimod arbejder jeg jo netop fordi jeg har de her planer og desuden er jeg en kæmpe karrierestræber – jeg har altid stræbet efter succes lige på det punkt – men jeg har bare en masse jeg gerne vil nå at opleve inden jeg begynder at stræbe efter karrieren. Lige nu stræber jeg efter oplevelser. Oplevelser jeg ved måske bliver svære at få senere i livet med en karriere der betyder mere og hvor der højst sandsynligt også kommer mand og børn på spil når jeg når de 29-30 (men okay lige den del af livet, er nok svær at planlægge).

Jeg vil bare godt leve mit liv. Jeg har kun det her og jeg ved reelt set aldrig hvornår jeg dør, derfor vil jeg bare gerne gøre lige præcis det jeg har lyst til mens jeg kan – dog stadig på den ansvarlige måde selvfølgelig.
Men jeg føler mig bare stresset pga. mine drømme og planer som jeg føler mit liv er for kort til at kunne nå at opleve og desuden mangler jeg at vinde i lotto. Vant jeg i lotto kunne jeg sagtens gøre det her på 2-3 år og stadig nå at få banket fut i karrieren.

2 kommentarer

  • Mit Uperfekte År

    Jeg ved godt, at det sikkert er irriterende at få at vide, for sådan som du har det nu, er jo sådan, du føler. Men som en, der har rejst langt og boet i udlandet både før og efter endt uddannelse, så kan det lade sig gøre. For ja, livet et netop langt og man ved aldrig, hvor man ender henne og, hvad man ender med. Det aller vigtigste jeg har lært, og som jeg ville ønske, at jeg havde lært tidligere er evnen til at kunne være i usikkerheden og tvivlen om, hvad der kommer til at ske og at kunne rumme det. For når du kan det, bliver mulighederne med et megetvtydeligere.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej det var da en dejlig kommentar af en der taler af erfarring <3 Det er beroligende at vide det stadig kan lade sig gøre efter man er færdiguddannet. Tak for din kommentar og rigtig god dag

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan gik forundersøgelsen til min brystforstørrende operation