Red Bull, Can You Make It? (Please vote for Team Bullaholics)

Positive things that has happened in my life lately

Nye bekendtskaber og genoptaget kontakt
Jeg har fået mig nogle nye bekendtskaber og det elsker jeg, jeg synes det er så fedt at udvide sin omgangskreds med herlige mennesker og så har jeg fået genoptaget kontakten til nogle jeg ikke har fået catched up med i lang tid.

Fantastisk arbejdsplads
Jeg arbejder på en herlig café (shoutout til Café V’sit i Stege, tag et smut forbi hvis du er på disse kanter, haha) og jeg elsker mig arbejde. Jeg er så glad for at vikarlivet er slut – jeg nægter at arbejde et sted hvor jeg skal være sur og hæve stemmen konstant, når det ligger til mig at være glad for fyldt med humor. Jeg vil arbejde et sted med gensidig respekt og det er desværre ikke på de danske folkeskoler…..mange elever er komplet umulige. Det er ikke for at generalisere, der er selvfølgelig nogle søde elever imellem, men der er langt imellem dem.
Cafeen jeg arbejder på nu er fantastisk. Mega hyggelig, fantastiske chefer og søde kollegaer – det er uden tvivl den bedste arbejdsplads jeg nogensinde har haft.

Jeg er glad
Sådan overall føler jeg mig bare mega glad for tiden. Jeg lader mig ikke gå alt for meget på af negative mennesker jeg møder på min vej, for så snart de er forbipasseret fjernes skyerne på himlen og solen skinner ned igen, og de små skyer kan jeg godt lige leve med i løbet af dagen.
Jeg føler bare jeg morer mig og griner helt vildt i øjeblikket og er meget mere i balance med mig selv og tager ikke tingene så tungt.

At Mango stadig er her
Min hund blev jo ramt af kræft her i starten af året, hvilket fik min verden til at bryde helt sammen. (læs mere om det her). Jeg er så glad for hendes operation gik godt og at alt kræft umiddelbart er blevet fjernet. Hun er mit et og alt, jeg ville ikke kunne tåle at miste en hund allerede igen.

– – – – – – – – – –

New acquaintances and renewed contact
I’ve got some new acquaintances and I love it, I find it so great to expand your circle of acquaintances with lovely people and I’ve also renewed contact with some people I haven’t catch up with for a very long time.

Fantastic workplace
I work at a lovely café (shoutout to Café V’sit in Stege, stop by if you want to, lol) and I love my job. I’m so happy that the life as a substitute teacher is over – I refuse to work at a place where I’m mad and has to raise my voice constantly when I’m normally a happy girl filled with humor. I want to work a place where there is mutual respect and unfortunately, that’s not the case at the Danish primary schools…many students are completely impossible. I don’t want to generalize, of course, there are some nice students in between, but there’s a long way between them.
The Café I work a now is amazing. So “”, awesome bosses and nice colleagues – it’s no doubt the best workplace I’ve ever had.

I’m happy
Overall I just feel so happy at the moment. I don’t let negative people I meet on my way get to me, as soon as they’ve passed by the clouds over my head disappears and the sun shines again, and I can live with the small skies throughout my day. I just feel like I’m having such a good time and really laughing a lot at the moment and I’m more in balance with myself and do not take things too heavily.

That Mango is still here
My dog was diagnosed with cancer at the beginning of the year and it just caused my world to break down completely (read more about it here
). I’m so glad that her operation went well and that all cancer hopefully is gone now. She’s my everything and can’t bear to lose a dog already again.

#nouw30daychallenege #day27

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Red Bull, Can You Make It? (Please vote for Team Bullaholics)