Outfit of today

Update after 3 weeks on my diet

Der er nu gået 3 uger siden jeg startede på mit skræddersyede kost og træningsprogram hos Valentina Lequeux.
Som I har kunne læse i de andre updates omkring denne kur, har jeg formået at tabe mig næsten 2kg, hvilket jeg synes er fedt, men samtidig er jeg også en af de største skeptikkere når det kommer til badevægten. Jeg har sagt det flere gange og nu siger jeg det igen – jeg tror simpelthen ikke på den. Det gør mig ikke lykkeligere at se tallene mindskes på badevægten, det gør mig lykkeligere at se min krop have ændret sig når jeg kigger på den i spejlet eller når jeg tager før/efter billeder. Derfor gør det mig hellere ikke ulykkelig, da jeg imorges opdagede at jeg havde taget 500 gram på i denne uge, for det kan være alting. Det kan være væske, det kan være muskler, det kan være “fedt”, eftersom jeg denne uge skal være ærlig og sige at jeg har sløset en del. Jeg har snacket en del til frugt og mørk chokolade igen, hvilket er bandlyste fødevarer hvis du spørger min coach, desuden har jeg også været ude og spise med en veninde og den ene dag var jeg på arbejde til næsten kl. 01:00 og var simpelthen så sulten sidst på arbejdsdagen at jeg spiste en halv sandwich, så jeg har ikke fulgt min kostplan til punkt og prikke denne uge, – det har jeg heller ikke 100% i de andre uger, men denne uge har helt bestemt været den hvor jeg har sløset mest.
Jeg kan da også godt indrømme at jeg idag har spist en lille portion nachos med ost, en cookie, et stk kage, masser af frugt og en chokoladebolle. Idag er faktisk den dag jeg har syndet aller mest udover den dag min bror havde fødselsdags i uge 2. Men jeg er ikke ked af det over at jeg har syndet så meget idag, jeg gør det bare bedre imorgen og må stoppe med at snacke og give den en skalle her den sidste uge på min diæt. Jeg gider ikke slå mig selv oven i hovedet på grund af dét. Det var dumt ja, men for helvede jeg lever jo kun en gang og jeg nød hver en bid jeg har syndet med idag.

Jeg har ikke fået taget billeder af min krop her til morgen ligesom de andre uger, da jeg skulle møde kl. 5:45 på arbejde idag og derfor op kl. 04:00 og jeg følte virkelig ikke for at stå endnu tidligere op bare for at tage billeder af min krop, der er sgu alligevel ikke den store forskel. Det vigtigste billede af det fra da jeg startede og det jeg tager når jeg slutter på diæten.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of today