What is supersets & how should you superset different exercises?

It’s time to get the motivation back

Billedet er ikke af mig!! Billede taget af Scott Webb fra stocksnap.io

De sidste 2 ugers tid har jeg overhovedet ikke været motiveret, hverken mht. at spise sundt eller med at træne. Jeg har virkelig forsøgt at være motiveret og bare få klaret træningen og leve sundt, meeen jeg har sgu skippet en træning her og der og snacket alt for meget på lækkerier.
Grunden til min manglende motivation tror jeg kan skyldes at jeg har været stresset mht. skolen, det har været hektisk ikke at vide hvad man skulle op i til eksamen (heldigvis var jeg da tilfreds da jeg så resultatet), det har været stressende at sidde til skriftlige eksamener og de tager simpelthen alt ens energi (heldigvis har jeg kun én skriftlig tilbage imorgen hvor jeg skal op i spansk), og derudover har det bare været mega frustrerende at forsøge og blive veganer, man skal bruge utrolig meget energi på at sætte sig ind i hvilke fødevarer, der rent faktisk indeholder animalske produkter for det gør stort set alt, derfor er det en smule overvældende når man er fuldstændig ny i denne verden, men lige netop dette emne tager jeg op en anden dag. Desuden har jeg også skiftet træningscenter, som også har taget motivationen lidt fra mig, da man lige skal finde sig til rette et helt nyt sted, men jeg synes at jeg er ved at være tilpas i det nye center, så det jo dejligt.

Igår brugte jeg nærmest halvdelen af dagen på at søge efter motiverende billeder, træningsøvelser og gode fødevarer uden kød, på den måde forberedte jeg mig til den kommende uge. Jeg besluttede mig nemlig for at mandag ville jeg sparke røv igen – og finde glæden ved at leve sundt og træne, for når alt kommer til alt så er det jo sådan jeg bedst kan lide at leve. Jeg har det ad helvedes til når jeg lever usundt og ikke træner, synes simpelthen jeg bliver så doven og tung i kroppen…..og svampet at se på, haha. Jeg har langt mere energi og selvtillid når jeg lever sundt og træner og jeg er desuden også en del gladere!

I dag er jo mandag og jeg kan love jer for at jeg i den grad fik sparket røv i fitnesscenteret, tror bare jeg tænkte det er nu eller aldrig, og så tænkte jeg “hvorfor var det jeg startede med at træne i første omgang?” – well det var for at få det godt med min krop, det er det stadig dog er jeg langt gladere for min krop nu end jeg var dengang jeg startede med at træne. Nu betragter jeg min træning som et kropsprojekt, et projekt der handler om hele tiden at forbedre mig selv både mht. styrke, uddseende og mentalt med hvor meget jeg kan presse mig selv, samtidig med at det også er blevet min hobby, noget jeg virkelig bare godt kan lide at bruge en del af min hverdag på.

Kort fortalt, hvordan får du så motivationen tilbage fra den ene dag til den anden ligesom jeg gjorde?

  • Find nye træningsøvelser på internettet (Instagram er et mega godt sted til dette, der er mange inspirerende piger, der lægger videoer op).
  • Ændre din baggrund på din mobil til enten et motiverende træningscitat, en pige du forbinder med goals og er den krop du gerne vil sigte hen imod (pas dog på med det sidste, for du kan aldrig komme til at ligne præcis den pige, vi er jo alle bygget forskelligt).
  • Opsæt mål der er realistiske og skriv dem ned – f.eks. “I denne uge vil jeg prøve at forbrænde 1000 kalorier på stairmasteren på én træning” eller f.eks. “Inden juli måned vil jeg have tabt mig 3-4 kg”.
  • Ryd op i dit liv. Her mener jeg både værelset/huset, mobilen, computeren, aftaler – alt du føler kan gøre dig stresset og dermed ødelægge dit træningsmood. Personligt kan jeg intet overskue hvis mit værelse ligner et bombet lokum. .
  • Planlæg. Skriv ned i din kalender hvornår du har tænkt dig at træne. Faktisk skriver jeg ALLE min gøremål i løbet af ugen ind i min kalender på min Macbook, der synkroniseres med min iPhone, så jeg hele tiden har min kalender på mig. Jeg skriver literally alt ind, lige fra hvornår jeg har tænkt mig at træne, hvilke aftaler jeg har med venner/veninder, til hvornår jeg har tænkt mig at læse op på mine eksamener.
  • Undersøg nettet for lækre opskrifter – dette gør jeg specielt i øjeblikket hvor jeg prøver at leve mere vegansk, men jeg gjorde det specielt os i starten da jeg skulle lære at leve sundt og forstå de forskellige næringsstoffer kroppen har brug for – jeg lærer dog stadig på dette område, mht. hvad min krop har brug for.
  • Stil dig selv spørgsmål under din træning. Hvorfor er det du træner? Hvad vil du opnå? Hvad skal dagens mål være? Osv. Osv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What is supersets & how should you superset different exercises?