30 days handstand challenge - join me!

My wishlist for my 21st birthday

På lørdag – d. 28 juli – fylder jeg 21 år.. Jeg er jo en barnlig sjæl så egentlig ville jeg bare godt være 10 år for altid, men det er jo desværre ikke muligt. Jeg glædede mig dog også til at blive 18 år, det er jo en kæmpe milepæl i ens liv, men jeg har især også glædet mig til at fylde 21, nu hvor jeg ikke kan være barn for altid. Jeg har jeg altid gået og sagt at 21 år var det næstbedste og at jeg aldrig vil være ældre end 21. Jeg synes 21 er en fed alder. Man er stadig ung, tæt på det der stadig hedder “teens” når man tænker tal på engelsk og så er man endelig myndig til det hele i USA. Så hvis jeg ikke kan være barn for altid og absolut skal være voksen, så vil jeg altså gerne stoppe tiden nu og forblive 21 år…?

Jeg er faktisk normalt typen, der bare ønsker mig penge uanset om det er jul eller fødselsdag, for så kan jeg købe lige det jeg vil og skal ikke tænke på at skulle bytte noget jeg har fået mere end én af, eller som jeg slet ikke ønskede mig. Men i år ønsker jeg mig rent faktisk andet end penge, så i anledningen af denne specielle anledning af mig, der ikke KUN ønske mig penge, vælger jeg nu at dele min ønskeliste med jer.

– Penge (selvfølgelig er det på listen)
– Højtalere. Enten Marshall acton bluetooth højtaler eller B&O Beoplay A1. Jeg har ikke besluttet mig, det er for svært et valg, så håber bare jeg får en af dem og dermed har fået en anden til at tage beslutningen for mig?
Sard Kopenhagen Detox Cellulite Kit (ja, jeg har stadig ikke accepteret at appelsinhuden så småt har meldt sin ankomst og selvom jeg ikke tror på mirakelprodukter, så har jeg faktisk hørt meget godt om dette, så det vil jeg gerne give en chance)
Nutribullet maskine
– Inline rulleskøjter (ikke nogen fancy, bare nogen der er gode til landeveje på mellemniveauet. Jeg er ikke begynder men jeg er heller ikke ekspert)
– Gavekort til guldsmed

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30 days handstand challenge - join me!