Verdens nemmeste og bedste stenalderbrød

30 days handstand challenge – join me!

Billedet er obviously ikke af mig, men er taget fra pixabay

I efteråret 2017, besluttede jeg mig for at begynde at øve min håndstand, da det altid har været min drøm at være god til det. Jeg delte min håndstands-rejse via Instagram posts (de ligger der stadig lang nede i mit feed), men måtte sætte rejsen på pause pga. min brystforstørrende operation i November 2017. Jeg føler endelig at jeg kan stå på hænder igen uden at det føles mærkeligt i mine bryster, og uden at det påvirker det kosmetiske resultat, så nu er jeg begyndt på min håndstands-rejse igen, men jeg er endnu dårligere end jeg var i efteråret 2017. Det er åbenbart sværere med boobs?

Jeg har igen besluttet at dele rejsen om min håndstands-drøm på Instagram. Jeg har valgt forskellige håndstandøvelser, som jeg vil øve hver dag de næste 30 dage. Jeg har kort sagt lavet min egen lille handstand challenge med en ny øvelse, som jeg skal øve mig på hver dag.
Du skal være så velkommen til at joine mig på denne rejse de næste 30 dage. Jeg har lavet et hashtag #upsidedownwithjosie som du kan bruge i dine Insta-stories og Insta-posts, så vi kan følge hinandens rejse via dette hashtag. Du er også meget velkommen til at tagge min profil i det du lægger op, jeg vil nemlig rigtig gerne følge med i jeres rejse og se jer udføre dagens håndstand-øvelse?

Jeg startede denne challenge igår aftes, men du kan sagtens hoppe ind i challengen idag eller imorgen, selvom du ikke var med på dag 1 og 2. Eller du kan udføre alle 3 øvelser på en gang for at være 100% med. Det er op til dig.

Dagens øvelse bliver lagt op i min Instastory, hvor der også står hvor mange gange du skal lave den og andre praktiske informationer. Jeg gemmer alle stories på denne rejse under min highligted story, som går under navnet “Handstands”.

Jeg glæder mig til at følge med på din rejse under hashtagget #upsidedownwithjosie på Instagram?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens nemmeste og bedste stenalderbrød