About stalking without following on Instagram

I’m moving to Australia indefinitely

Jeg har jo altid drømt om at komme til Australien og særligt at bosætte mig der og arbejde. Nu har jeg fået muligheden for det og jeg tog imod tilbuddet med det samme! Jeg skal bo i surfers paradise, nemlig Gold Coast og arbejde som barista (jeg slipper tydeligvis aldrig barista/café-faget, haha).
Jeg rejser om 3 uger – ja 3 uger! Det er crazy!! Jeg ved ikke hvornår jeg vender snuden hjem igen, jeg regner med at blive der så længe det er muligt. Har jeg muligheden for at blive der er i 2 år, jamen så bliver jeg der i 2 år.

Det er helt sindssygt at min drøm endelig går i opfyldelse.

– – – – – – – – – –

I’ve always dreamed of going to Australia and especially settle down there and get a job. Now I got the chance and I took it. I’m gonna live in surfers paradise, Gold Coast and work as a barista (I’m obviously never letting go of the barista/café-profession, haha).
I’m leaving in 3 weeks – yes 3 weeks! It’s crazy!! I don’t know when I’m returning home, I’m planning to stay there as long as possible. I’ve it’s possible for me to stay there for 2 years, well then I’ll stay there for 2 years.

It’s so crazy that my dream finally came true!

Okay det er en mega aprilsnar? Josephine er stadig for fattig til at drage mod Austrialien og ud på en længerevarende jordomrejse, som er hendes to største drømme.

Hoppede du på den, eller havde du regnet mig ud fra starten af??

– – – – – – – – – –

Okay, it’s a big ass April fool’s joke? Josephine is still to broke to leave for Australia and for a long-term trip around the world, which is her two biggest dreams.

Did I get you, or had you figured me out from the beginning??

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

About stalking without following on Instagram