Min største drøm er blevet et uopnåeligt mål

The BIG boyfriend question

Jeg fornemmer at I gerne vil kende mig lidt mere som person, ud fra de spørgsmål jeg har modtaget fra søde nysgerrige læsere, og et spørgsmål som går igen er “Har du en kæreste?”

Svaret er ja, ja jeg har en kæreste og jeg har været sammen med ham i 2,5 år nu, vi havde dog en 3 måneders pause fra november sidste år til februar i år.
Jeg kan sagtens sætte mig ind i at I gerne vil vide mere personlige detaljer om mig – jeg har det på samme måde med de bloggere jeg følger – men da jeg stadig gerne vil være bare lidt privat, vil jeg ikke gå mere i dybden omkring pausen?

Denne mystiske fyr som I stadig ikke er blevet præsenteret for hedder Lasse. Jeg mødte ham gennem den skole vi begge havde skiftet til. Jeg lærte ham at kende da jeg gik i 7. klasse og han gik i 8. klasse. Vi har været bedste venner lige siden og pretty much uadskillelige. Han er stadig min bedste ven, men han er efterhånden blevet en god blanding af både bedste ven og kæreste?
Hvis I gerne vil vide lidt om ham så blev han student i sommers, han har sabbatår lige nu hvor han arbejder som brolægger og sidst i april rejser han til Sydafrika hvor han skal arbejde på en farm og gå på jagt.

Jeg håber det var godt nok svar på jeres spørgsmål omkring dette. Jeg kommer som sådan ikke til at gå i dybden omkring mit parforhold, da det ikke er det som bloggen handler om, men i vil dog højst sandsynligt opleve indlæg med ham i fremtiden, f.eks. omkring oplevelser jeg har med ham. Jeg kunne muligvis også godt finde på at lade ham overtage bloggen for en dag, men nærmere information omkring denne skøre idé får I ikke?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min største drøm er blevet et uopnåeligt mål