My Energy Boost Juice recipe

Thursday Talk – Tak til dig som tror på mig og tak til dig som ikke tror på mig

Jeg elsker at høre folk sige “du skal fandme nok blive til noget Josephine, du har gåpåmod”, men jeg elsker samtidig også at høre folk sige “jeg tror sgu ærligt ikke du opnår det du gerne vil, jeg tror du har lidt for store drømme”. Begge sætninger motiverer mig lige meget.
Dem der, kommer med de positive kommentarer motiverer mig fordi det altid er dejligt at vide man har folks støtte og opbakning og det er da fedt at vide at folk ser noget i en som man også selv føler man har – særligt gåpåmod – for er der noget jeg gerne vil her i livet, så er det frem i verden.
Grunden til de negative kommentarer motiverer mig er fordi jeg altid tænker “jeg skal satme vise dig jeg nok skal opnå det her” og jeg elsker at få ret, derfor gør jeg også alt for at opnå det jeg gerne vil?

Jeg vil ikke altid kalde dem der ikke tror på mig for “hatere”, da jeg har nogle mennesker i mit liv som jeg ikke betragter som hatere men som ofte siger “argh Josephine, stik lige en finger i jorden og sænk ambitionsniveauet” – men de betragtes som pessimister, haha og jeg tror egentlig den eneste grund til de ikke altid “tror” på mig er fordi de ikke tror på sig selv?
Hatere derimod “tror” ikke på mig fordi jeg ikke skal tro jeg er noget og det er en helt anden snak, det er jo janteloven om igen og den har jeg jo omtalt her på bloggen før…..argh ja, den skide jantelov?

Uanset hvad vi gør som mennesker her i livet eller hvad vi prøver at opnå, så vil vi altid blive mødt af en eller anden form for modstand – ofte af mennesker. Men ville det ikke også være en kedelig vej til succes hvis der ingen bump var på vejen – hvis det var let ville alle jo gøre det.
Vi mennesker har forskellige ambitioner her i livet og os der har ambitioner om at komme frem i verden vil altid blive mødt af modstand og jo tættere du er jo succes, desto mere modstand vil du møde. Men HUSK, de mest succesfulde giver ikke op mens tiden er sværest og det er lige præcis det man skal tænke når man overvejer at give op. Kæmp videre, uanset hvilken modgang du har. Tak dem der hepper på dig og tak dem der ikke gør – de er alle en form for motivation hver især, også selvom nogle af dem, der ikke hepper på dig måske prøver at have den modsatte virkning på dig.

Og lad det blive de sidste ord til denne uges Thursday Talk.

3 kommentarer

  • Thank you!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lige præcis

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aaron

    Well-written Josephine! I think you’re right, in fact when I watch sports, many of the greatest champions have been motivated by the doubt and hate that others throw at them, so it really can be a blessing in disguise. It seems that it’s part of the human condition, there is jealousy, there is hate, and doubt, but one must never give up, because there is also faith, hope, and love. I believe in you 100 percent <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Energy Boost Juice recipe