KV17 - hvad er mine holdninger og værdier?

My Energy Boost Juice recipe

Jeg er begyndt på noget mega lækkert – nemlig at lave min egen friskpresset juice.
Heldigvis har jeg aldrig kunne fordrage juice man køber i supermarkederne på karton, jeg synes det smager forfærdeligt, haha. Men det er trods alt kun godt, eftersom der nærmest er lige så meget sukker i juice man køber, som der er i sodavand.
Derimod så er friskpresset juice som er lavet på frugt og grøntsager enormt sundt og dét kan jeg lide. Det smager friskt og jeg elsker at eksperimentere med råvarer, der gør smagen forskellig.

En af mine yndlingsjuice jeg laver på den fancy maskine min mor har stående i køkkenet, er den jeg selv har navngivet “The Energy Boost Juice” fordi jeg synes jeg får en fantastisk energi af den, den er fantastisk at starte sin dag med.
Og selvfølgelig skal mine læsere da have opskriften på min hidtil yndlingsjuice, så den får i her.

Opskrift
130 gram agurk
1 hel appelsin (skær skralden af)
90 gram rødbede
2 hele æbler
70 gram pastinak
100 gram gulerødder

Jeg tør næsten også påstå at I vil kunne bruge denne juice til når lækkersulten mælder sig en fredag eller lørdag aften, fordi den både er frisk og sød. Den er seriøst FANTASTISK og det er uden at overdrive!!

Hvis du ikke har en juice, så skaf dig en. Ønsk dig en i julegave eller spar sammen til en. Den er uundværlig i dit køkken!
Tænk på alt det lækre juice du kan drikke både derhjemme og på farten og hvordan du nære din krop med gode nærringsstoffer og råvare, ved at drikke noget. der smager helt fantastisk og som man skulle tro var dårligt for dig, fordi det smager lige så lækkert som søde sager og junk, haha.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KV17 - hvad er mine holdninger og værdier?