Følg hele min fitness-rejse på min nye Instagram profil

Det er ingen hemmelighed at jeg er ked af hvordan min krop ser ud til lige. Jeg var en del mere trænet og slankere i foråret/sommeren 2017 og det savner jeg… Men det er jo mit problem og kun noget jeg kan gøre noget ved.
Jeg oprettede fredag aften en Instagram profil, hvor jeg vil dele ud af min rejse mod en sundere og balanceret livsstil. Der vil på profilen blive delt billeder af hvad jeg spiser i løbet af en dag, svedige selfies i fitten, hvad jeg træner på hvilke dage, muligvis progress billeder så snart jeg har fået lidt mere selvtillid til at vise min “krop” til andre (hvis det altså ender med at være en profil folk vil følge med på) – samt mine tanker undervejs er også noget jeg vil dele ud af.
Det bliver på ingen måde det glamourøse Instagram-life, der vil blive delt på denne profil, jeg hverken gider eller har tid til at redigere billeder til både min rigtige instagram JosephineLydolph OG min nye fitness instagram itsalifestyle_2018. Min fitness instagram er en dagbog og skal ses som en hjælp til mig selv, så jeg en dag kan se tilbage på hvad jeg gjorde rigtig for at komme tilbage på sporet – hvis jeg en dag skulle ende i samme situation igen….eller bare vil se tilbage på min rejse.
Jeg vælger at dele min fitness-instagram-dagbog med jer, fordi jeg tænker min rejse måske også kan inspirerer andre end mig selv – det må tiden vise – men alle er i hvert fald velkomne til at anmode om at følge den.

Min fitness Instagram hedder itsalifestyle_2018 – det er ikke profilen/rejsen mod drømmekroppen, men rejsen mod en krop jeg altid vil kunne holde, en krop jeg er glad for, et liv jeg er glad for og et mindset, der er på rette sted.

Profilen er jo helt ny, så den er stadig meget tom. Indtil videre har jeg delt et billede med en introduktion omkring hvad profilen går ud på, et billede af hvordan jeg starter ud med min kalorier og makros, et billede af hvilket udstyr jeg brugte til en hjemmetræning igår og en seriebilleder af alt hvad jeg fik at spise igår.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sociale medier's indflydelse på vores selvopfattelse & hvad DU kan gøre for at hjælpe dig selv