Mission smalltalk

Coached by Valentina Lequeux the next 4 weeks

Som I har kunne læse her på bloggen, har jeg de sidste mange måneder, faktisk over et halvt år, haft utrolig svært ved min krop og haft svært ved at leve sundt og træne. For præcis et år siden var jeg godt nede i fedtprocent (dog stadig ikke ved mit mål) og jeg havde em okay trænet krop og var nogenlunde stærk fysisk. Jeg havde ikke en sixpack, men jeg var lean. Jeg var dog heller ikke dengang stærk mentalt. Dengang så jeg også mig selv som ikke-god-nok når det kom til min krop. Min fedtprocent synes jeg stadig var for høj, jeg var ikke markeret nok, jeg var ikke slank nok, jeg var ikke stærk nok, jeg havde stadig en tiny lille smule appelsinhud på mine baglår og ja, alt dette ville jeg bare godt “gøre bedre”.
Efter studenterugen gav jeg slip, jeg spiste hvad jeg ville og trænede når jeg ville. Det tog overhånd og jeg tog på og det gjorde mig SÅ frustreret. Jeg sagde hele tiden til mig selv “fra på mandag tager jeg mig sammen”, “fra næste måned af går jeg all in” osv. osv., men det skete aldrig… I stedet spiste jeg faktisk mere og mere, overspisning var noget jeg gjorde mig i et par gange om ugen og træning var der ikke meget af. Jeg har flere gange blogget om hvordan jeg ville tage mig sammen nu, men guess what, det er aldrig sket, kun måske 1-2 uger og så er jeg røget tilbage i samme mønster. Fra januar 2018 og til nu har det været særligt slemt, og det har gået mig så meget på at jeg til tider har været i dårlig humør lige fra når stod op om morgenen, kun pga. mit syn på min krop og måden jeg behandlede den på.
Maden (læs: junk og slik) jeg har proppet mig med det seneste halve år kan i den grad ses nu og jeg er bare træt af det, jeg kan simpelthen ikke leve med det mere. Det fylder alt alt alt for meget.
Det er mit problem og det er noget jeg må gøre noget ved.

Eftersom jeg gang på gang har svigtet mig selv og faldet i igen, har jeg nu valgt at team up med en af Instagram’s mest indflydelsesrige fitnessprofiler, Valentina Lequeux. Hun skal coache mig de næste 4 uger og jeg er SÅ spændt på det.
Jeg valgte at “book” hende som coach i 4 uger istedet for 6 eller 12 uger som hun også tilbyder, da jeg bare har brug for et skub i den rigtige retning, på en sund måde og re-learn de gode og rigtige værktøjer. Når først jeg har dem, kan jeg sagtens selv, jeg har gjort det før. Jeg mangler bare skubbet og en at stå til regnskab for. Jeg smider ikke så mange penge ud af vinduet som jeg har brugt på programmet, bare for at kunne drikke mig stiv og spise slik og junk. Nu er det nu og jeg vil også gerne gøre min coach stolt – og jer læsere stolte. En anden grund er at jeg ikke havde råd til 6 eller 12 uger, min økonomi kunne ikke hænge sammen hvis jeg brugte flere penge på det, for i forvejen har jeg ikke ligefrem sparret i USA, som jeg kom hjem fra igår.. Jeg er sikker på jeg kan nå langt på 4 uger, jeg ved ikke om man vil kunne se det så meget på min krop udseendesmæssigt, men jeg ved jeg vil kunne mærke det mentalt og kunne coach mig selv godt videre med den viden jeg vil få fra hende.

Ud fra min krop jeg har nu, og ud fra de mål jeg har fortalt hende at jeg har, som bl.a. er ned i fedtprocent, mere muskelmasse mere styrke og masser af fokus på at gøre min bagende lean og slim (læs: hofte, numse, baglår), har hun skræddersyet en kostplan og madplan decideret til mig, som jeg skal følge de næste 4 uger. Mit mål er desuden også at mindske min appelsinhud på min numse og baglår, for ja jeg har appelsinhud. Du ser den måske ikke så meget på billederne, men jeg har appelsinhud, man ser det bare mest hvis jeg sidder ned eller hvis lyset er skarpt.

Jeg har valgt at dele min rejse på hendes plan de næste 4 uger med jer og blandt andet også vise billeder af min krop som den ser ud nu, fordi jeg gerne vil vise virkeligheden. Jeg skammer mig over min krop som den ser ud nu, og det er meeeega grænseoverskridende at dele dem på nettet, når jeg ikke engang kunne forestille mig at tage på en offentlig strand i Danmark i en bikini lige nu, men jeg gider bare heller ikke være en af dem der viser slutresultatet, som man gerne vil flashe til højre og venstre og en af dem der gerne vil flashe sit before and after så snart man er afterfotoet. Det er jo ikke grænseoverskridende og svært at dele på samme måde, når man står med sixpack og siger “sådan så jeg ud engang”, nej det er svært når man står i det og viser man hele rejsen, viser man den ægte vare. Det er i hvert fald sådan jeg har det.
Før jeg rejste til USA oprettede jeg en privat profil på Instagram specifikt til min fitness-rejse hvor jeg ville dele min mad, træning og billeder af min krop. Gruden til profilen, var fordi jeg ikke var modig nok til at dele så afslørende billeder af en krop jeg er så ked af, på min rigtige Instagram. Jeg er stadig ikke modig nok, men jeg gider bare heller ikke være endnu en af de der fitness-piger jeg selv ser op til, som ikke deler rejsen dertil og viser hvordan ens krop og mentalitet ændrer sig med tiden. Jeg vil vise mere end before and after billeder. I skal se min struggle på vejen dertil.

Jeg startede på programmet idag. Min workout var en killer, det syrede virkelig! Min kostplan er lidt trist, men den er sund og fyldt med det kroppen har brug for. Jeg elsker frugt og søde sager og den har ingen af delene, det er derfor jeg synes den er trist? Men den er 100% sundere end hvad jeg plejer at fylde min krop med og det er det der betyder noget. Kroppen skal bare vænne sig det her i starten. 

Og please ikke misforstå mit indlæg. Jeg mener ikke at folk med kroppe ligesom min eller større kroppe…eller tynde kroppe er forkerte, det handler om ens selvopfattelse og min selvopfattelse er utrolig ringe, jeg har det meget dårligt med mig selv. Folk med større kroppe end min synes måske de er pisse lækre og det synes jeg er SÅ fedt, for det handler om hvad en selv synes, ikke hvad andre synes.
Jeg er som sagt lige hjemvendt fra USA hvor piger, der var meget større end mig, gik i mavebluse og det synes jeg er meeega fedt, for de er pisse confident i deres kroppe og det er lige netop det, der egentlig er målet når alt kommer til alt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mission smalltalk