3.g'er of the month - March

Boyfriend takeover: 10 things about Josephine

Morgenpensionist
Jose har altid været morgenpensionist, der er altid overskud om morgenen med tid til at brygge en café latte, lave omelet og slå røven i sædet og se Go’ morgen Danmark – hvilket hun elsker at se!

Vil ikke kaldes hendes rigtige navn
Hun foretrækker ikke at blive kaldt for Josephine men Jose af dem som hun kender mere personligt. Hvis jeg ved et uheld kommer til at kalde hende “Josephine”, bryder helvede løs fordi hun mener folk normalt kun siger “Josephine” af to grunde – enten fordi de er sure på hende eller fordi de ikke kender hende godt.

Elsker skiferie og afterski musik
Hun har altid haft en stor kærlighed til skiferie, DJ Ötzi og generelt bare afterski musik, som almindelig mennesker betragter som dårlig musik, og hun hører endda musikken selv når hun ikke er på skiferie. Det er lige før jeg tror hun faktisk hører det som træningsmusik.

Hverken til brus eller alkohol
Jose er ikke til drikkelse med bobler fordi hun får ondt i maven af brusen og hun drikker kun sjældent alkohol (læs: hvis hun er ude og drikke sig stangbacardi hvilket kun sker ca. hver 3. måned).
Dette resulterede i at jeg til en koncert på det lokale spillested måtte gå op til baren uvidende om hvad jeg skulle købe til hende og endte med at spørge efter et glas juice.

Elsker komplimenter
Hun elsker at få komplimenter af mig og hvis hun ikke føler hun får nok spørg hun selv efter nogen?

Kan ikke klare de kampe hun selv lægger op til
Hun elsker at spille op til kamp fordi hun ifølge sig selv er ihh så stærk, men ender altid med ikke at kunne klare sig selv hvis jeg bare holder hende nede med én arm. Til sidst udbryder hun i skrig og råb i håb om nogen vil komme hende til undsætning.

Jokesdræberen over dem alle
Jose er ufattelig god til at dræbe jokes. Man skal være forberedt på at hvis man fortæller hende en joke eller sætter et videoklip normale mennesker ville se som sjov underholdning siger hun enten “det forstår jeg ikke”, “hvad er det sjove?” eller også siger hun slet ingen ting. Jose har bare en speciel humor (læs: folk der slår sig) så “almindelig” – og sort humor forstår hun som sådan ikke.

Et barn der skal underholdes
Jose er som et barn der hele tiden skal underholdes. Hvis hun begynder at kede sig får du det så sandelig også af vide og hun vil som et hvert andet barn sige “hvad skal vi laaave?” flere gange. Der skal hele tiden ske noget og være gang i den – hun kan have ret svært ved at forholde sig i ro, haha.

Fra genert og usikker til udadvendt og social
Da jeg lærte hende at kende var hun meget usikker, tilbageholdende, genert og stille og meget svær at komme ind på livet af, men alligevel vidste jeg der var noget specielt ved hende. Efter hendes to udlandsophold i USA som hun tog på efter 9. klasse er hun blevet meget mere udadvendt, åben, social og nem at komme ind på livet af.

Nært forhold til sin mormor
Hun har altid haft et meget nært forhold til sin mormor, nærmest en form for venindeforhold. De har altid kunne drøfte alle emner sammen og de har et meget specielt bånd til hinanden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3.g'er of the month - March