3.g'er of the month - April

Skal jeg have lavet silikonebryster?

I mit indlæg om min holdning til plastikkirurgi (her) fortalte jeg kort, om jeg selv nogensinde kunne finde på at få lavet noget, hvor jeg kort skrev at jeg faktisk var igang med at spare op til en brystforstørrende operation. Og lige netop denne udtalelse vil jeg gerne uddybe lidt mere.

På nuværende tidspunkt har jeg ca. sparret lidt over halvdelen op til en brystforstørrende operation (eller BFO som den også kaldes), jeg er stadig ikke 100% sikker på jeg gør det, da det er en kæmpe beslutning, men chancen for at jeg gør det er på nuværende tidspunkt 90% sikker, og hvis jeg gør det regner jeg med at få dem lavet sidst på året da jeg håber på pengene er til det der og jeg derved også har gennemtænkt det mere. Dog har jeg haft lyst til at få dem lavet lige siden jeg var omkring 16 år, men jeg regnede jo med de blev større, men da jeg blev omkring 18 år indså jeg at det blev de sgu aldrig. Jeg prøvede at spise kæmpe mængder mørk chokolade, det hjalp ikke, jeg tog ved et uheld 10 kg på som udvekslingsstudent, det hjalp heller ikke de kg satte sig kun i mit hovede og selvom jeg er på p-piller har de heller ikke gjort noget gavn for mine brysters størrelse. Så i snart 2 år har jeg vidst, at jeg nok ville ende med at få lavet en BFO.

Grunden til jeg gerne vil have dem lavet er fordi jeg ikke føler mig tilpas i min krop. Jeg føler mig usexet og ikke særlig feminin og jeg bliver decideret ked af det og frustreret når jeg f.eks. skal købe tøj, da jeg altid skal tænke over hvordan f.eks. kjolens udskæring er ved brysterne, er den lang vil jeg ikke kunne bære den….
Jeg elsker kvindens former og går rigtig meget op i at kunne vise dem. Jeg synes selv jeg har en okay god røv – man må sgu gerne rose sig selv – (den må dog gerne blive større). Men jeg mangler ligesom det der foroven der også kan vise noget sexet frem i mig. Jeg føler mig kun feminin og sexet hvis jeg går i tøj der sidder stramt omkring røven og det gider man heller ikke altid – havde jeg dog for fanden bare en kavalergang.
Jeg benægter ikke at jeg måske går lidt for meget op i hvad andre tænker om min krop, for det gør jeg nok, og dette er ligeledes med til at skabe min usikkerhed omkring mine “manglende” bryster, men det er nu engang sådan jeg er og ofte sådan mange af os mennesker er – vi tænker sgu alle sammen over hvad andre tænker om os og vi har alle sammen svage sider der gør os usikre, og nu har jeg bare valgt at gøre noget ved det der gør mig usikker og hæmmer mig lidt i min tilværelse her i livet.

Jeg vil også gerne lige pointere at jeg altså ikke har planer om at få lavet store unaturlige silikonebabser. Det eneste jeg ønsker er bare at få noget fylde for oven, der kan give mig en form for kvindelig følelse. Jeg er relativt spinkel af bygning og heller ikke super høj (167cm), så det skal være en størrelse der passer til min kropsform og som ikke stråler “hende der har satme fået lavet silikonebryster”. Ikke at der er nogen i vejen med store silikonebryster, det er nu engang bare ikke det look jeg går efter. Folk der ikke kender mig skal tænke at det er mine egne naturlige bryster, dette skal dog ikke betyde at jeg ikke har tænkt mig at stå ved de er fake, for det vil jeg til hver en tid gøre. Jeg vil sagtens kunne erkende at jeg har været så ked af mine brysters størrelse, at jeg var nødt til at få lavet dem større for det er sandheden og ellers ville jeg jo heller ikke skrive det her på bloggen, hehe.

Men det er et kæmpe dilemma, for selvom jeg er ked af mine bryster nu, er jeg samtidig også bange for at hvis jeg så endelig får dem lavet, vil jeg ikke føle mig som Josephine længere, fordi jeg lige pludselig har noget siddende på min krop, der som sådan aldrig har været der før.
Jeg er bange for konsekvenser ved operationen, bl.a. om jeg nu få det resultat jeg drømmer om, om jeg overhovedet kan amme de børn jeg på et tidspunkt gerne vil have og om det vil ødelægge min chancer for at opdage kræft i tide hvis jeg nu en dag skulle få kræft.

P.S hvis jeg i selv har, eller kender nogen der har fået lavet BFO, vil jeg elske at hører jeres oplevelse omkring det og hvor henne i fik det lavet. Bare skriv til mig enten her som kommentar, e-mail, privatbesked på facebook eller i direct på Instagram?

2 kommentarer

  • Hold da op! Hvor er du bare sød Frederik. Jeg blev jo helt smigret, glad og rørt da jeg læste din kommentar

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederik

    Du skal helt klart ikke have gjort noget som helst – du er hverken mere eller mindre kvinde ud fra din bryststørrelse og hvad dit tøj angår, så ser du skøn ud på alle de billeder jeg har set og du kan være helt sikker på, at piger med større bryster også føler at deres tøj ville sidde bedre hvis deres tøj havde en anden størrelse…
    Du skal derimod være glad fordi du ser skøn ud som du er og at du er udstyret med et fantastisk talent for at skrive og påvirke andre mennesker – og så kommer selvværdet til at skyde lige i vejret

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3.g'er of the month - April