Sunde snacks til når du sidder til de skriftlige eksamener

Der sker de underligste ting når jeg sover

Her de seneste uger er der sket virkelige underlige ting imens jeg har sovet…. Der er sket det at jeg nogle gang har oplevet, at min dør har været låst hvis jeg for eksempel skulle op og tisse om natten, eller hvis min mor har skulle ind på mit værelse for at vække mig og morgenen (ja jeg bliver ind i mellem stadig vækket af hende, haha), men hun har ikke kunne komme ind, fordi døren har været låst så istedet har hun stået på den anden side af døren og banket og råbt “Halloooo Jose, hvorfor har du låst døren?!”
Jeg mindes ikke selv at have låst døren inden jeg gik i seng, eller været oppe for at låse døren, det jo også helt vildt unødvendigt at låse sin værelsesdør om natten, hoveddøren er jo låst…
Jeg går ud fra at jeg må gå i søvne, men hvorfor jeg gør det ved jeg satme ikke.

Jeg har prøvet at google mig frem til hvorfor det kan være, men har ingen svar fundet på det. Min egen teori er at det må være min måde at flygte fra eksamenstiden på?

Men hvis nogen har prøvet det samme eller ved hvad drømme og underbevidstheden prøver at fortælle når man låser døren i søvne, så sig endelig til, jeg er faktisk vildt nysgerrig efter at finde ud af det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde snacks til når du sidder til de skriftlige eksamener