Kom maveproblemerne til livs

Update: 1 month after my breast augmentation

Der er nu gået en måned siden jeg fik foretaget min brystforstørrende operation, så jeg tænkte det var meget passende med en update om hvordan det går med dem nu.

Status er at det går rigtig godt. Min selvtillid er boostet fuldstændig efter jeg har fået dem lavet, jeg hviler meget mere i min egen krop nu, i forhold til før. Jeg troede aldrig jeg ville sige at bryster kan gøre en lykkelige, for det havde jeg ikke forventet og det ville jeg for halvanden måned siden have ment ville være en overdrivelse, men bryster kan godt gøre en lykkelig. Jeg var lykkelig før, men meget ked af mine manglende kvindelige former og nu hvor jeg har dem, så har jeg fået den lykke man burde have som menneske – jeg er blevet lykkeligere af den her operation.

I forhold til brysterne så kan jeg meget mere nu, jeg kan række armene op uden det strammer mere, og jeg kan løfte lidt flere ting nu – dog stadig ikke halvtunge ting og jeg kan heller ikke presse hårdt ned i noget eller mod noget, det er svært at forklare, men det er fx stadig svært at sætte et låg på en bøtte fordi jeg skal presse ned i låget på bøtten for at sætte det på.

De er i denne uge begyndt at blive lidt mere bløde, hvilket jeg er glad for. De er stadig hårde og bliver blødere med tiden, men det er dejligt at kunne se fremskridt på det plan, for det har jeg godt nok savnet.
Og gæt engang!!! Jeg er begyndt at kunne sove 1/4 del af en nat på siden igen!! Det er så fantastisk. Jeg vågner automatisk når jeg begynder at kunne mærke smerte ved at ligge på siden og så triller jeg enten om på den anden side indtil den gør ondt eller om på ryggen og sover videre. Det er lækkert ikke at sove 100% på ryggen mere, det har virkelig været et helvede.

Brysterne er heller ikke så ømme mere, før i tiden gjorde selv den mindste smule vind bare ondt på mine nipples, men de er begyndt at være mindre sensitive nu og følelsen omkring min nipples er også ved at komme tilbage.
Jeg formåede også at tage til julefesten som 4.g’er på gymnasiet her i onsdags uden problemer. Jeg var selvfølgelig ædru, både fordi jeg ikke skulle snuble i en brandert og smadre dem eller hvis nu en anden fulderrik væltede ind i mig, og mine reflekser ikke var hurtige nok til at tage fra. Jeg fik også danset lidt med mine arme som et skjold foran mine bryster, jeg dansede med pigerne fra den gamle gymnasie-klasse ude i siden af dansegulvet og de var søde til at danne en slags lille ring om mig indimellem og var også gode til at tage fra for mig, hvis der var nogen der var ved at vælte ind i os, så det var helt vildt rart at de også var opmærksomme på mig, for jeg var da lidt nervøs for at være på dansegulvet.

Arrene er helt fantastisk flotte! Sårskorpen på det venstre bryst er væk, der er stadig lige lidt på det højre, men de er stort set usynlige nu. Det er helt vildt så utydelige de er, det havde jeg slet ikke regnet med. Man kan vitterligt ikke se dem, med mindre man ved de er der.
Hævelsen er stort set faldet nu, men de sidder stadig lidt højt og strutter meget – jeg ser frem til de falder lidt mere naturligt, men det kommer med tiden, jeg kan allerede se en kæmpe forbedring nu i forhold til i starten.

Alt i alt går det godt og jeg håber det fortsætter sådan. Der er fremskrift for hver uge og jeg er helt vildt glad for jeg gjorde det her for mig selv.


Rigtig glædelig jul alle sammen og godt nytår!??

1 kommentar

  • Aaron

    Still too soon for alcohol and dirty dancing, haha. Hope you have a Merry Christmas Josephine! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom maveproblemerne til livs