Juice Recipe - One of my favorites

I’ve started meditating

Efter de mange dårlige ting der skete lige i 2018, som fik mig til at gå helt ned med flaget og som gjorde at jeg tænkte negativt om alt, både i nuet som jeg burde leve og fremtiden som jeg skulle sørge for blev som jeg ville have det, besluttede jeg mig for at kæmpe for at finde glæden frem igen og arbejde med mit mindset.

Jeg havde hørt om at meditation skulle være rigtig godt til at hjælpe en til at tænke mere positivt og slutte fred med sig selv, så det besluttede jeg mig for at prøve.
Jeg havde aldrig prøvet at mediterer før. Eller jo…én gang, men der faldt jeg i søvn for han var simpelthen så kedelig at høre på…

Jeg fandt en app der hed Headspace og besluttede mig for at prøve den. Jeg kunne se den var på engelsk, men da jeg gerne vil forbedre mit engelske, tænkte jeg at det ikke gjorde så meget, det var bare en udfordring i en udfordring.
App’en tilbød sådan en starterpack, altså 10 sessioner hvor du opstarter meditation – lære hvordan og hvorledes, for man kan da ikke undgå at tænke “mmm gør jeg det her rigtigt” når man prøver at fucke med sin hjerne. Sessionerne var kun på 3 minutter, så det var til at overkomme som nybegynder inden for det her “mærkelige” univers, jeg havde rodet mig ud i.

Jeg gennemførte de 10 dages sessioner i starterpacken og jeg følte mig allerede i bedre humør. Jeg følte mig bedre til at styre min tankegang og mit humør og jeg følte mig generelt gladere hvis jeg mediterede om morgenen, fordi så havde jeg renset ud i hjernen og var klar til dagen.

Egentlig er det en app, der koster penge, 99kr om måneden, men starterpacken er gratis.
Jeg blev dog så glad for app’en at jeg valgte at betale de 99kr og er nu igang med forløbet der hedder “basics 2”. Jeg kunne i princippet godt gå videre til f.eks. det forløb der hedder “self-esteem”, “happiness” eller et helt tredje, afhængigt af hvad det er jeg gerne vil arbejde med. Men da jeg stadig føler jeg skal “lærer” at mediterer valgte jeg at kører videre med basics 2 og kører nogle også videre med basics 3, hvorefter jeg så vil begynde på en af pakkerne der fokuserer på noget bestemt, som man vil arbejde med.

Jeg kan klart anbefale app’en hvis du også gerne vil igang med at mediterer. Den er rigtig god og idiot-venlig hvis man ligesom jeg, er heeelt ny i det her univers. I starterpacken, eller basic 1 som den vidst også kaldes, er der nogle dage en meget kort lille animationsfilm man kan se, som hjælper med bedre at forstå hvad det er “stemmen” gerne vil have du arbejder med under dagens session.
Det giver sikkert ikke mening, men det giver mening hvis du prøver og husk nu starterpacken var gratis, så hvorfor ikke give det et skud, right? Jeg er 110% sikker på det ikke skader nogen som helst at mediterer!

– – – – – – – – – –

After the many bad things that happened to me in the beginning of 2018, which made me break down and which also made me think negative about everything, I decided to fight back and fight for finding happiness again and work on my mindset.

I’d heard that meditation was supposed to help you think more positive and make peace with yourself, so I decided to try it myself.
I’d never tried meditating before. Or well, once, but I fell asleep because he was so boring to listen to.

I found this app called Headspace and decided to try it. I saw it was in English, but that was alright for me since I also want to improve my English, it would just be a challenge in a challenge.
The app offered this starter pack, 10 sessions where you startup with meditation – like where you learn how because of course you think “mmm am I doing this right” when you try and fuck with your brain. The sessions were just 3 minutes long, so it was to cope with as a newbie in this “weird” universe, I’d gotten myself into.

I completed the 10 days sessions in the starter pack and I already felt better. I felt I was much better at controlling my mindset and my mood and in general I just felt a lot happier if I meditated in the morning so I had cleaned out my brain and was ready to start the day.

You pay 99DKK monthly, but the starter pack is free.
I got so happy with the app that I actually decided to pay the 99DKK and I’m now on the course called “basics 2”. If I wanted to I could do for example the course called “self-esteem”, “happiness” or a third one, depending on what I want to work on. But because I still feel like I need to learn how to actually meditate, I just decided to do the basics 2 and afterward basics 3, after which I will begin on one of the packages that focus on something specific, that you would like to work on.

I would definitely recommend the app if you want to start meditating. It is so good and idiot-friendly if you like me, are brand new in this universe. In the starter pack or basics 1 as it’s also called, there are some animation movies that you can watch, which helps with a better understanding when the “voice” says something it wants you to work on doing the session.
It probably doesn’t make sense, but it will make sense if you try it and remember the starter pack is free, so why not give it a try, right?
I’m 110% sure it won’t harm anyone to meditate!

#nouw30daychallenge #day14

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juice Recipe - One of my favorites