13 tegn på at du er fra landet og i hvert fald ikke København

Josephine er flyttet hjemmefra (part 1)

Jeg tror bloggen skal have en ny serie.
Eftersom jeg er flyttet hjemmefra er mit liv også blevet fuldstændig anderledes. Jeg lever på en fuldstændig anden måde end da jeg boede hjemme på mor og fars 5 stjernede hotel og det er nogle lettere morsomme episoder jeg udsætter mig selv for.
Min blog er jo en lifestyle blog – jeg skriver om mit liv – og lige nu handler mit liv meget om den her periode i mit liv hvor jeg skal lære at stå på egne ben og det synes jeg faktisk er en ret humoristisk periode, for fuck hvor lever jeg bare på det højeste plan af idioti. Jeg håber derfor, at jeg kan give alle aldre en god griner over den her periode i mit liv, med denne nye serie “Josephine er flyttet hjemmefra”.


Så…siden jeg er flyttet hjemmefra er der sket en masse ting. I starten vaskede jeg kun tøj når mutter var herinde, så behøvede jeg ikke selv, at stå med den der store opgave og længere ligningsløsning det er med hvilke farver, grader og omdrejninger det skal have. Siden da har jeg været nødsaget til selv at klare det, mutter kommer ikke lige så ofte på besøg længere da hun ikke skal ind og lave ting i lejligheden mere, den er mere eller mindre done nu. Dette har resulteret i at jeg har måtte facetime hende et par gange. Grunden til det kun har været et par gange er fordi jeg ikke har vasket tøj mere end et par gange…næste gang jeg skal vaske tøj kommer jeg nok til at facetime hende igen???

Jeg laver ikke mad. Jeg gider ikke. Jeg synes det er kedeligt og tidskrævende. Jeg lever derfor primært af rugbrødsmadder med markrel…eller rugbrød med smør og salt hvis jeg ikke lige har fået handlet. Hvilket er pænt ofte. Jeg har et køleskab som en ungkarl, dog elsker jeg ristet rugbrød med smør og salt, så det gør mig egentlig ikke noget.
Indimellem bliver det også til en pizza. Jeg bor ved siden at et pizzaria og jeg var allerede blevet gode venner med dem inden jeg flyttede ind…og muligvis også fordi jeg spiste der 3 gange på en uge, den første uge da jeg flyttede ud. De giver rabatter, kram og indimellem gratis drikke, det kan min SU godt lide – jeg støtter dem glædeligt? Shoutout til Nyhavn Pizzaria.

Jeg har også formået at købe en hokkaido fordi jeg troede det var en frugt. Den ligger stadig herhjemme, for som sagt laver jeg ikke mad, jeg aner derfor ikke hvad jeg skal stille op med den grøntsag eller hvad det nu er.

Min konto har nærmest været i minus siden jeg flyttede hjemmefra. Den går i minus så snart jeg betaler min husleje, fordi min husleje er dyrere end det jeg overhovedet får i SU. Økonomisk set har det derfor aldrig gået dårligere for mig, dette stopper mig dog ikke for at være storæder af Emmery’s chocorug boller? (Man skal vel leve….)

Jeg har først forstået NU, hvorfor min mor altid blev sur over at jeg svinede håndvasken så meget med ansigtsmasker og ved ikke at dryppe hænderne af for vand….min pludselige forståelse for hendes bitchflip skyldes at jeg jo nu selv skal gøre den fucking vask ren og hold kæft hvor bliver den hurtigt ulækker.

Støvsugning er derimod ikke noget problem. Lejligheden er så lille at det svare til at skulle støvsuge mit eget værelse derhjemme. Det var verdens mest nederen ting når mor havde lagt en “sød seddel” om morgenen, om at jeg gerne måtte støvsuge hele hytten inden hun kom hjem, for det tog seriøst hele formiddagen fordi det hus er så gigantisk. Den her lejlighed er helt tilpas. Det tager max 10 min. (kun 5 min. hvis støvsugeren går død for strøm inden jeg når at blive færdig, fordi jeg igen igen har glemt at oplade den….jeg har sådan en fancy amerikaner støvsuger, kalder jeg den).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

13 tegn på at du er fra landet og i hvert fald ikke København